promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatos az, ami egy hotel szekrényében fogadta a nőt, miután kinyitotta azt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő helyzetbe került a nő, miután kinyitotta a szekrényajtót.

Lassan a közösségi média oldalakat elnézve olyan érzésünk is támadhatna, hogy a titkos ajtókat és szobákat azért applikálták volna be még évszázadokkal vagy évtizedekkel ezelőtt az új ingatlanokba, hogy majd azokról - eladás vagy vásárlás esetén - menő, csilingelően virális és rengeteg felfedezést rejtő videókat lehessen majd készíteni a TikTok-ra, hiszen ez a műfaj vagy zsáner ezen a platformon éli a fénykorát. Az elmúlt években nem is meglepő, hogy ezrével kerültek fel az ilyen videók, és már futószalagon gyártják őket, így nagyon úgy tűnik,

hogy a zsáner az utolsó leheletét is kileheli nagyon rövid időn belül.

Ám az igazság az, hogy néha akad olan felvétel, amely tényleg félelmetes és hidegkirázós, és nem is feltétlen azért, merthogy amit találnak a titkos helyeken, az önmagában félelmetes, hanem az, hogy találnak egy titkos ajtót valahová, amiről nem tudnak, és ez az ajtó megeshet, hogy valakinek az ágya mellett van. Most a New York Post számolt be egy érdekes esetről egy nő videója után, aki a hotelszobjában talált még egy ajtót a szekrényben. Sokan talán ész re sem vették volna, de nem a sasszemű vendég, aki azonnal mögé is nézett.

Diana Álvarez Ramírez a TikTok-on is közzétette a felvételeket, ameylen az látszik, hogy a szekrény gyanús hátlapjait megmozgatva azok kinyílnak, és bizony mögötte vannak még érdekességek. A szekrény mögött egy alagutat fedezett fel, amely úgy tűnik, hogy összeköti a tereket a szoba mögött. És van ott még egy kisebb ajtó, amely egy másik helyre vezet.

A nő rengeteg hozzászólsát kapott a videóhoz, sokan tényleg félelmetesnek gondolják, hogy egy vendégszobában ilyet fel lehet fedezni. A videó amúgy már több millió megtekintésnél jár. Sok hozzászóló valamiféle rejtélyes menekülőhelynek nézi az alagutat, és már azt fejtegeti, hogy mi lehet a szálloda sztorija. A videót IDE kattintva lehet megnézni.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb felfedezése mégis az volt, amikoregy tükör mögött tárult fel Narnia, vagyis egy vadiúj világ:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás