promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kiakadtak a magyarokon az amerikaiak, hányingerük van egy dologtól, ami itthon megszokott
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok többsége szerint is undorító, de már megszoktuk.

Amikor Magyarországra látogat egy turista, akkor szinte rögtön leesik az álla, hogy milyen gyönyörű a fővárosunk, Budapest, milyen csodaszépek a hölgyek, és hogy milyen finomak az itteni ételek, italok. Még úgy is lenyűgözzük a külföldieket, hogy sokszor teljesen más a kulturális hátterünk, vagy a hozzáállásunk bizonyos dolgokhoz – az amerikaiakkal például sokszor közös nevezőn vagyunk ilyen szempontból, de akadnak ékes kivételek is.

Amikor egy amerikai meglátogat minket, elég sok olyan dologba ütközik, ami számára kifejezetten furcsa. Persze a magyar konyha még őket is szinte kivétel nélkül mindig elvarázsolja, de tényleg vannak olyan különbségek, amiket egyáltalán nem tudnak feldolgozni, mivel egyszerűen nem értik, hogyan lehetséges ez – az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy néha még mi is értetlenül állunk bizonyos dolgokhoz.

Az amerikaiaknak egyenesen felfordul a gyomruk a magyar vonatok toalettjeitől – és ezzel minden bizonnyal a magyarok többsége is így van, csak mi már megszoktuk.

Rengetegen utaznak vonattal, így sokan pontosan tudják, hogy milyen is tud lenni a WC-szituáció ezeken a közlekedési eszközökön. Általában mindenki a lehető legkevesebb időt szeretné itt eltölteni az esetleges szagok miatt, de az amerikaiaknak nem is ez, illetve a higiénia a legnagyobb problémájuk, hanem az, hogy sok esetben egyszerűen csak egy luk van a toalett alján, ami egyenesen a sínekre vezet – vagyis az emberek a sínekre piszkítanak Magyarországon, ezt pedig undorítónak tartják az amerikaiak.

Még az egyik leghíresebb amerikai videós, a közel 15 millió feliratkozóval rendelkező Ray William Johnson is csinált ezzel kapcsolatban egy videót, és rajta is látni lehetett, hogy mennyire felzaklatja őt a dolog. Úgy tűnik, hogy ami nálunk megszokott, az valóban igazi kiakadást tud okozni egy külföldinél – jelen esetben az amerikaiaknál.

A videóból kiderül amúgy, hogy van, ahol még ennél is rosszabb a helyzet, ugyanis Thaiföldön állítólag még WC csésze sincs a vonatokon, csak egy luk a padlón, ami szintén a sínekhez vezet.

Itt lehet megnézni a híres amerikai Youtuber videóját a magyar vonatok toalettjéről:

Itt pedig egy egészen költői szépségű videót is láthatunk erről a „jelenségről”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás