promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar szokáson ámul Amerika, tényleg ekkora a különbség köztünk és az amerikaiak között?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tényleg van különbség a magyarok és az amerikaiak között, ez ebből a poénvideóból is kiderül.

A világon szinte mindenhol ismerik a magyarokat, hiszen mindenki tudja, hogy remekül bírjuk az italozást, jók vagyunk sportban és nálunk vannak a legszebb lányok. Magyarországra látogatva sok külföldi ámulva figyeli, hogy milyen gyönyörű az otthonunk, milyen különlegességek vannak például a fővárosban, Budapesten – meg persze az esetenként egészen sokkoló kulturális különbségek is előtérbe kerülnek.

Lincoln András egy magyar-amerikai férfi, aki időnként poénos videókat készít arról, hogy mik a különbségek a magyarok és az amerikaiak között. A népszerű, magyar származású videós Amerikában született, majd megtanult magyarul, és egy ideig élt is Magyarországon, szóval ha valaki, akkor ő biztosan meg tudja mondani, hogy milyen furcsaságokba ütközhetnek a külföldiek nálunk.

Az egyik legérdekesebb különbség a magyarok és az amerikaiak között állítólag a lagzi, ugyanis kint általában 3-4 órán keresztül ünneplik az ifjú párt, nálunk pedig hajnalig tartó mulatozás van, ami sok külföldi számára szinte embertelen teljesítménynek számít – sőt, igazából a vőfély is egy mondhatni misztikus dolog számukra, arról nem is beszélve, hogy milyen sokat esznek-isznak itthon az emberek egy ilyen eseményen, illetve a menyasszonytánc is lehengerlő jelenség lehet egy amerikainak.

Rengeteg magyar szokás van, ami egészen döbbenetes egy amerikai számára, főleg egy lagzin, így érthető, hogy miért olyan sokkoló kulturális élmény ez sokak számára. Lincoln András is csodásan rávilágított pár fontos és érdekfeszítő dologra, ráadásul remek humorral, így nemcsak magunkon tudunk jót nevetni, hanem a hozzánk betévedő turistákon is, főleg az ő előadásában.

Itt lehet megnézni Lincoln András poénvideóját a magyar lagzikról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás