promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar-amerikai elárulta, mi a különbség a magyarok és az amerikaiak között - ez álmunkban sem jutott volna eszünkbe
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi poénosan fogott meg egy olyan különbséget, amire valószínűleg senki se gondolt.

A magyaroknak természetesen Magyarország a világ közepe, hiszen itt minden megvan, ami kell, a Balatonnak köszönhetően még „tenger” is van hazánkban. Bár néha jó érzés meglátogatni más országokat, más kultúrákat, hogy lássuk, mennyivel különb az élet ott, mint itthon. Leginkább a sok hollywoodi film miatt, de valószínűleg mindenkiben benne van egy kis kalandvágy, hogy egyszer eljusson Amerikába – de vajon hogy látnak minket az amerikaiak?

Az biztos, hogy rengeteg kulturális különbség van, és ez nemcsak az ételekben merül ki, hanem számtalan más dologban is. A magyaroknak is megvan a véleményük egyes esetekben az amerikaiakról, és ez fordítva is igaz, de talán az látja leginkább a hasonlóságokat/különbségeket, aki mindkét nemzet cipőjében jár – ilyen például Lincoln András is, a népszerű videós/TikToker, aki Amerikában született, de magyar származású, 23 évesen megtanult magyarul és egy ideig élt is nálunk, állampolgárságot is szerzett.

Lincoln András különböző poénvideókkal szokta megosztani a világgal, hogy miben különböznek a magyarok, illetve az amerikaiak. Ilyen például az alvás, hiszen amíg a magyarok nagyjából a földön is elalszanak, addig az amerikaiaknak akkora kényelem és párnahalom kell, hogy az már nevetséges – legalábbis ezt lehet leszűrni a férfi humoros videójából, amit már rengetegen láttak.

Ez persze csupán egy mókás apróság a sok közül, amiket az évek alatt észrevett a magyar-amerikai Lincoln András, aki amúgy rokona a híres amerikai elnöknek, Abraham Lincolnnak. Akit érdekel a poénvideó, amit a magyarok és az amerikaiak alvással kapcsolatos különbségéről készített, az itt megtekintheti – valóban vicces lett, nagyon sok embernek tetszik a kommentek alapján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás