promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meg Ryan pajzán bakija akkorát szólt az egyik legszebb romantikus filmben, hogy azóta is rajonganak érte
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak a legélesebb szemű rajongók vették észre, hogy Meg Ryan kívánatosabb lett egy vágási hiba miatt.

Sokan nem tudják, de az 1998-as Angyalok városa gyakorlatilag egy koppintás. A film Wim Wenders Berlin felett az ég című 1987-es filmdrámája alapján készült, amelyben Bruno Ganz és Solveig Dommartin alakították a szerelmes párt. Ebben még mindenki kedvenc detektívje, Peter Falk is feltűnik, aki ugyebár Columbo híres karakterét alakította.

Az persze nem csoda, hogy Nicolas Cage és Meg Ryan jobban el tudta érni a nagyközönséget a hollywoodi verzióban. A különleges sztori szerint Los Agnelesben járunk, ahol hemzsegnek az angyalok, akik az emberek életét figyelik és segítik. A misztikus lények általában láthatatlanok az emberek számára, kivéve, ha valaki halálra van ítélve, és akkor megmutatják magukat neki, hogy elkísérjék őt az örökkévalóságba.

Nicolas Cage egy ilyen angyal, aki szép lassan beleszeret a Meg Ryan által alakított szívsebészbe. Aki még nem látta, annak érdemes pótolni, de ígérjük, hogy később sem lövünk le semmilyen poént, mert vannak fordulatok bőven az alkotásban.

Az Angyalok városa nagy sikert aratott a mozikban és a kritikusok körében is. A film bevétele csaknem elérte a 200 millió dollárt világszerte az IMDb szerint, ami egy elég szép teljesítmény egy romantikus filmtől. Emellett az alkotás hangulata és filozofikus üzenete sok nézőt megérintett és elgondolkodtatott.

Sokaknak akármennyire klasszikus remekmű, ez sem tudta megúszni a bakikat. Van egy jelenet, a filmben, amikor Meg Ryan felébred az éjszaka közepén, és az egyik pillanatban egy vastagpántú, klasszikus fehér atlétatrikó van a színésznőn, a vágás után ez azonban átváltozik egy hajszálvékony pántú, dögös kis toppá. Nos, Meg Ryan hirtelen néhány fokkal szexibb lett a vágás után.

A bakit ide kattintva tudjátok megnézni. Ezt persze tényleg csak a legélesebb szemű rajongók vehették észre.

Sokaknak az is feltűnt, hogy az öreg ex-angyalnak, Nathaniel Messinger karakterének hiába volt szívműtétje, a fürdőzés közben semmilyen heg nem látható a mellkasán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás