promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Röhejes bakit találtak a Karib-tenger kalózaiban, ekkora hibát még egyik filmben sem ejtettek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nevetséges hibát találtak az idén 20 éves Karib-tenger kalózaiban.

2003-ban, idén 20 éve mutatták be a világszerte imádott A Karib-tenger kalózai széria első részét, A Fekete Gyöngy átkát. Kétségtelen, hogy a Disney blockbustere a Jack Sparrow-t alakító Johnny Depp miatt lett olyan sikeres, de az ismert okok miatt úgy tűnik, a filmsztár már soha nem bújik többé a kalózkapitány bőrébe.

Ettől függetlenül készülőben van egy Karib-tenger kalózai produkció, amiben sem Depp, sem a Disney nem vesz részt, mégis olyan lesz, mintha szorosan kapcsolódna a franchise történetvonalához. Érdekesség, hogy ebben egy magyar színész játssza Jack Sparrow-t, de teljesen olyan, mintha magát Johnny-t látnánk benne.

Ugyan hatalmas népszerűségnek örvendenek, azért közel sem hibátlan film A Karib-tenger kalózai. Csak az első részben annyi bakit, nevetséges hibát lehet találni, amiről még 20 év után sem értik sokan, hogy maradhattak benne a kész produkcióban.

Egy magyar rajongó korábban összegyűjtötte ezeket a bakikat, amiket az alábbi videóban ti is megnézhettek, de egyet azért külön ki is emelnénk:

A Fekete Gyöngy átkában van egy jelenet, ami úgy indul, hogy közelről mutatják a teliholdat, majd a hajó elúszik a kamera előtt, és a távolban ismét feltűnik egy telihold, de ez nem az, amit a jelenet elején mutatnak. Tekintve, hogy a Karib-filmek nem egy kitalált világban játszódik, teljesen kizárt, hogy szándékosan kettős holdat akartak volna megjeleníteni, a készítők csupán nem gondolták azt, hogy bárkit is zavarni fog ez a hiba.

Nyilván ezek a bakik semmit sem vonnak le a filmek értékéből, de ha megnézzük az alábbi összeállítást, rájövünk, hogy tényleg több sebből is vérzik a produkció. Még lejjebb pedig találtok egy magyar feliratos bakiparádét, amin a színészek botlásait mosolyoghatjátok végig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás