promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egész ország ismeri a Lidl reklámhangját, mégsem ugrik be nekik, ki ő valójában
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokaknak lehet ismerős az a bizonyos hang a Lidl reklámjaiból, de egyszerűen nem jönnek rá, honnan.

Magyarországon gyakran készülnek olyan reklámok, amikben híres hazai színészek játszanak. Nemrég felfedtük, hogy a Telekom reklámjában ki alakítja a kétbalkezes Matyit, most pedig azt áruljuk el, hogy melyik művész hangján hallhatjuk a Lidl aktuális akcióit - mondani sem kell, hogy hazánk egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínészéről van szó, aki megannyi filmben, sorozatban, és színházi előadásban is látható volt.

Már évek óta ugyanaz a jellegzetes orgánum prezentálja, hogy az adott héten mit vehetünk meg kedvezőbb áron a magyarországi Lidl üzletekben, és biztos sokan gondolkodhattak már rajta, hogy hol is hallották már ezt a hangot. 

Nem csoda, hogy annyira ismerős mindenkinek, hiszen legalább egyszer mindenki hallotta már valamelyik filmben.


De kiről van szó? Egyelőre annyit segítünk, hogy Jászai Mari-díjas színművészről van szó, aki a Szegedi Nemzeti Színházban kezdte, majd játszott a Pécsi, az Arizona, a József Attila, a Soproni Petőfi, a kecskeméti Katona József, valamint a Vígszínházban, számtalanszor szinkronizálta Tom Hanks-et, de hallhattuk már a hangját a Star Wars-filmekben, valamint a Marvel Filmes Univerzum néhány kiemelt produkciójában.

Kőszegi Ákos valóban hazánk egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésze, Tom Hanks-en kívül olyan hollywoodi sztárok magyar hangját adta már, mint Colin Firth (Bridget Jones), Josh Brolin (Bosszúállók: Végtelen háború - Thanos), Samuel L. Jackson (Star Wars - Windu mester), Sean Bean (Trónok harca - Ned Stark), vagy de még Gordon Ramsay-nek is A pokol konyhájában, és az Amerikai mesterszakácsban.


Az elmúlt években olyan filmekben láthattuk őt, mint az Üvegtigris, az Odaát, a Halj már meg!, vagy az Elkxrtuk, a televízióban pedig olyan produkciókhoz adta a nevét, mint például a Kisváros, a Kossuthkifli, a Tóth János, A besúgó, vagy az Aranybulla.

Nemcsak a Lidl reklámjaiban hallhatjuk a hangját, de a Duna Televíziónak is ő a csatornahangja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás