promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazánk lenyűgöző tájai egy távol-keleti műsorban tűntek fel, elképesztő a reakció
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sok olyan videó kering a neten, amelyben elsősorban az érzelmeké a főszerep.

Az utóbbi években nagyon megsokszorozódtak a YouTube-on azok a videók, amelyekben a külföldiek vagy valamely más nemzet vagy ország ételét próbálják ki, és számolnak be róla egy hosszabb videóban, hogy pontosan milyen érzések kerítették üket hatalmukba akkor, amikor megtörtént a nagy találkozás, vagy éppen külföldiek mesélnek olyan éleményeikről, amelyekből más külföldiek is tanulhatnak. Például, hogy mit nem érdemes Magyarországon csinálni, vagy mi az amit nem ildomos mondani a hazaiknak, és persze mi az, amit igen, és mit érdemes megnézni.

Sokszor szembesülhetünk olyan videókkal is, amelyben a külföldiek magyar ételeket kóstolnak, majd elmondják a véleményüket, hogy mi ízlett nekik, mi az ami kcisit, és mi az ami nagyon fura volt. Néha nem is az értékelés az, ami nagyon izgalmas, sokkal inkább az a nagyon izgalmas, ahogy aztán egy-egy íz kapcsán érezni lehet a videókon is át, hogy mennyire imádták, meglepődtek, vagy éppen nagyon nem ízlett nekik.

Utóbbira is már egyre több példa van fent a közösségi oldalakon.

Ám, ha a netet sűrűn böngésszük olyan tartalmak után is, amelyben egy-egy messzibb ország műsoraiba is betekintés tudunk nyerni, akkor találkozhatunk nagyon izgalmas műsorokkal is, mint például egy dél-koreai műsorral, amelyben Magyarország termálvizeit mutatják be, a műsor résztvevőinek reakciója pedig zseniális, még akkor is, ha egyelőre nincs felirat a YouTube-ra feltöltött videóhoz, amelyben többek között Hévíz és Budapest is feltűnik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás