promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nézne ki Freddie Mercury, ha még most is élne - Elképesztő képet alkotott a mesterséges intelligencia
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most is őrülten nagy sztár lenne Freddie Mercury, az biztos.

A Queen frontembere, Freddie Mercury minden idők egyik legismertebb, leglegendásabb énekese. Páratlan tehetséggel rendelkezett, a fantasztikus dalai, illetve a csodálatos hangja örökké bennünk él tovább, egy igazi ikonról van szó. A 2018-as Bohém rapszódia című filmben megismerhettük az életét, ami sajnos nagyon korán ért véget – a világsztár 1991. november 24-én hunyt el, mindössze 45 éves volt.

Egészen hihetetlen, hogy Freddie Mercury már lassan 32 éve nincs köztünk, hatalmas űrt hagyott maga után az aranytorkú rocksztár, akiért most is rengetegen rajonganak. Olyan sűrűn felzendülnek a Queen slágerek, hogy szinte úgy érezhetjük, hogy az énekes még mindig él, de ez sajnos nem így van – viszont érdekes elképzelni, hogy vajon hol lenne most, ha nem halt volna meg 1991-ben.

A mesterséges intelligencia segítségével megalkottak egy képet, amin az látható, hogyan nézne ki most Freddie Mercury, ha még mindig élne, és aktívan zenélne.

Freddie Mercury jelenleg 76 éves lenne, és valószínűleg most is milliókat varázsolna el a színpadon, minden bizonnyal egyedül, illetve a Queen tagjaként egyaránt. Hihetetlen lenne élőben hallani tőle a „Bohemian Rhapsody”, „We Will Rock You” vagy a „We Are The Champions” című slágereket – de persze biztos, hogy az utóbbi több, mint 31 évben is alkotott volna maradandó zenéket.

A mesterséges intelligencia szerint Freddie Mercury mostanra már ősz lenne, de az ikonikus bajusz ugyanúgy ott díszelegne az arcán, miközben óriásit tombol a színpadon a színes, csillogó ruhájában. Valószínűleg tényleg így festene a Queen énekese, ha még most is élne, ettől pedig minden bizonnyal csak jobban hiányzik majd a rajongóinak – így nézne ki Freddie Mercury, ha még most is élne:

Akit érdekel, az itt megnézheti Freddie Mercury utolsó klipát, amit a Queen tagjaként elkészített:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás