promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtak a Szerencsekerék nézői, a TV2 most túl messzire ment
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsekerék nézői nagyon felháborodtak.

Ugyan a Szerencsekerék továbbra is kiemelkedő nézettséggel fut a TV2-n, a nézők már eddig is nehezményezték, hogy sokszor ismétléseket adnak. A csatorna állítása szerint mindezt nem titokban teszik, ami azért nem igaz, mert eddig sem tüntették fel sem az adás kezdete előtt, sem a reklámjaiban, sem a műsor online felületein, hogy az adott napokon nem a 4. évad friss részeit láthatják a nézők. Most azonban olyasmit tettek, amivel végleg kihúzták a gyufát, és amivel sokan elfordulhatnak a TV2-től.

Kezdetben csak heti két ismétlést adtak, aztán később már 2 új adásra jutott három régi. Ez így ment heteken keresztül, és a nézők hiába érdeklődtek ennek okairól a Szerencsekerék közösségi oldalán, a készítők válaszra sem méltatták őket.

Ugyanúgy titokban, mindenféle tájékoztatás nélkül tették meg azt a lépést is, ami már tényleg komoly felháborodást okozott, ugyanis most már hétfőn és kedden is ismétlés lesz látható Kasza Tibi showjából. Ez azt jelenti, hogy mostanra teljesen elfogytak a 4. évad adásai, de tekintve, hogy milyen régóta vetítik a korábbi évadokat is, amúgy sem vettek fel túl sok új részt. Nem csoda tehát, hogy elégedetlen, dühös kommentek özönlötték el a produkció Facebook-oldalát is:

„De miért ismételnek? Új évadról volt szó”

„Felháborító, hogy reklámozták orrba-szájba az új Szerencsekereket, ami valóban 2-3 rész új volt az elején, aztán azóta is csak az ismétlések mennek! Ennyire hülyének néznek bennünket? Felháborító! Még jó, hogy az RTL-en új vetélkedő megy és nagyon jó izgi!!!”

„Nagy bajban lehet a TV2, ha a Szerencsekerékben is ismétléseket ad le!”

Már azt is tudjuk, hogy kedden azt az adást fogják ismételni, amiben Zámbó Árpy volt a sztárjátékos. Ezt még 2023. február 7-én láthattuk a TV2-n, és már a 3. évadhoz tartozott. Az alábbi videóban bele is nézhettek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás