promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly sorsfordító döntést hozott, nagyon látványos következményei vannak már most
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiszúrhatták már most a hétvégén a változásokat.

Nagyon sok változás történt a brit királyi családban azóta, hogy III. Károly trónra került, nincs egyszerű dolga az uralkodónak, főleg II. Erzsébet uralkodása után, aki több mint egy emberöltőt töltött a trónon. Ő volt az emberek számára az uralkodó, aki megtestesítette a monarchiát, súlyos örökség tehát, amit a fiának át kellett vennie, ráadásul Meghan Markle és Harry herceg részéről is tovább folytatódik az óriási médiazaj, a család pedig ezáltal is folyamatosan a pletykák kereszttüzében van. III. Károly lemondásáról már korábban is nagyon sok pletyka felkerült az internetre, és ezek a félhírek általában arról szólnak, hogy az ambíciózus Vilmos herceg venné át a helyét rövid időn belül.

Persze egyéb jóslatok már azzal jönnek elő, hogy Harry herceg lesz a következő király.

III. Károly már az uralkodása után nagyon fontos döntést hozott, amelynek nagyon látványos dolgai van a midnennapokban, ő volt az, aki csökkenteni kívánta a költségeket, ezért például a brit királyi család aktív dolgozóinak számát is csökkentette. Harry herceget és Meghan Marklet sem hívták meg most a mindenkori uralkodó hagyomány szerinti születésnapjára,

szakértők szerint azonban Harry herceg ezt nem bánta.

Az Express magazin számolt be arról, hogy az ünnepség alatt óriási szakadás volt a család tagjai között, a család egy része másik erkélyen állt, és az élő adásban ez nagyon csak furcsán jött le, hiszen a család elfért volna egy erkélyen is, ám mégis megbontották a soraikat, amely visszavezethető III. Károly döntéséhez, amelyben az aktív családtagok sorát emeli ki, így történhetett meg az, hogy a szűkebb családi kör, a keményen dolgozó családtagok kerültek egy erkélyre, míg a többiek már tőlük messzebb integethettek csak a nézőknek. Sokan persze hiányoztak, így a korábban komoly ügyekbe keveredő András herceg sem vett részt már az eseményen.

Richard Fitzwilliams királyi szakértő azt mondta a Daily Mailnek, hogy a király olyan emberekkel vette körül magát, akikre számíthat.

Íme a jelenet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás