promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan korlátozás jöhet az egyik szolgáltatónál, az előfizetők készülhetnek a változásra
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Netflix után az HBO Max is korlátozást vezethet be.

A Netflix egy ideig szó nélkül tűrte, hogy a felhasználók nemcsak a családtagok között osztják meg a fiókjaikat, de egy idő után meghúzta a határvonalat. Azóta nem lehet már mókolni a jelszómegosztással, és ez annyira bejött nekik, hogy hamarosan a többi streamingszolgáltató is bevezetheti. A következő platform éppen az HBO Max lehet, akik a napokban frissítették a felhasználási feltételeiket.

A HWSW vette észre, hogy az új felhasználási feltételek egyik legnagyobb változása, hogy most már foglalkozni fognak az úgynevezett "háztartáson kívüli fiókmegosztással".

„Bármikor megváltoztathatjuk az egyidejű streamek maximális számát és/vagy korlátozhatjuk az Ön által használható eszközök számát, beleértve (i) a háztartáson kívüli fiókmegosztás hatásának korlátozását, vagy ha észszerűen úgy gondoljuk, hogy visszaéltek HBO Max-fiókjával”

- olvasható a frissített szövegben.

A lap megkereste a Warner Bros. Discovery hazai illetékesét, akik nem tudnak róla, hogy a fiókok párhuzamos, háztartáson kívüli használatát a közeljövőben korlátozná az HBO Max, illetve nincs információjuk arról sem, hogy ilyen lépés akár a most átalakult amerikai platformon napirenden lenne.

Ettől függetlenül persze elképzelhető, hogy a háttérben már beszédtéma ez a változtatás, és az új felhasználási feltételekkel tulajdonképpen már megágyaztak a lehetőségnek, azt viszont nem tudni, hogy pontosan mikor lépnék ezt meg - ha egyáltalán meglépik.

Ugyancsak frissült az HBO Max fizetéssel és számlázással kapcsolatos fejezete, amibe most bekerült, hogy a streamingszolgáltató milyen esetekben jogosult a díjak emelésére - az egyik potenciális árváltozás indokaként az inflációt említik, ez viszont nem azt jelenti, hogy az HBO Maxnál is drágulás várható a közeljövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás