promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul kiáltotta el magát a DC sztárja, az amerikai rajongók köpni-nyelni nem tudtak
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar szavakat ismételgetett az amerikai színésznő, aztán a társa rákiáltott az anyanyelvünkön.

Szuperhősfilmekben is előfordult már, hogy az egyik szereplő magyarul beszélt, vagy magyar szavakat mondott. A Marvel Filmes Univerzumban többször is szóba hozták már Budapestet, és bizony a DC-nél is volt rá példa, hogy bizonyos karakterek a világ egyik legnehezebb nyelvén kommunikáltak egymással.

Csütörtökön kerül a mozikba a régóta várt Flash: A Villám, amit nekünk már volt szerencsénk látni, és le is írtuk róla a véleményünket. Mondani sem kell, hogy egy igen szórakoztató popcorn-moziról van szó, amiben annyi meglepetés fogja érni a rajongókat, hogy dobni fognak tőle egy hátast.


Ebben a produkcióban is komoly szerepet kap Supergirl, akinek semmi köze a Melissa Benoist által megformált szuperhősnek, aki a 2015 és 2021 között futott sorozatban játszotta a címszereplőt. Ez a feldolgozás 2016-ban debütált Magyarországon, és azóta is a Viasat3-on csíphetők el az epizódjai.

Persze aki szinkronos változatban nézi, annak fel sem tűnhet, hogy az egyik jelenetben magyarul beszélnek a szereplők, pedig így van.

A 2. évad 10. részében - ami a Mindenki lehet hős alcímet viseli - a földönkívüli harcosok nyomán M'gann M'orzz (Sharon Leal) négy szót ismételget magyarul:

„Vér. Túszok. Gyönyörű. Háború.”,

majd J'onn J'onzz (David Harewood) azt kiáltja oda neki szintén magyarul, hogy

„Fejezd be!”.

Az alábbi videóban ti is meghallgathatjátok, hogy ez a két színész hogyan ejti ki az említett szavakat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás