promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt közölt a Netflix, június 14. a határidő - alig maradt idő
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos dátumokra figyelmeztet mindig a Netflix, érdemes tájékozódni időről időre, mert súlyosan lemaradhatunk.

A Netflix időnként nagyon súlyos és fontos dátumokra figyelmeztet, így érdemes tájékozódni ezeket az apró kis figyelmeztetéseket illetően. Amúgy is óriási változás van mindig a Netflix háza táján, így nem baj, ha a streamingóriás híreit is követjük. Az elmúlt hetekben a legnagyobb figyelmet az okozta, hogy a Netflix szigorított, hiszen a jelszómegosztást korlátozta, ezt a tervet már a legelejétől sokan szkeptikusan nézték, mondván, hogy rövidtávon nagyot bukhat ezzel a vállalat.

Ám a statisztikák nem ezt mutatják, ugyan még elhamarkodott lenne abszolút választ adni arra, hogy bejött-e a húzás, de egyelőre úgy tűnik, hogy bejöhet. Egyelőre úgy tűnik tehát, hogy gyümölcsözően hat az újítás-szigorítás. Amerikában az Antenna elemzőcég grafikonján látszik, hogy a regisztrációk megugortak a korlátozás óta. Az Antenna közölt egy ábrát is, amin nagyon jól látszik ez a kiugrás. Az elemzésről amúgy a HWSW közölt egy hosszabb elemzést.

Számunkra ez azért is lehet érdekes, mivel Magyarországot is érintette az új szabályozás.

Amit még nagyon érdemes nézni a Netflixen, hogy az elkövetkező időszakokban mely filmek lesznek majd utoljára láthatók a streamingóriás repertoárján, hiszen néha óriási nevek is távoznak a kisebbekk társaságában. Június 14-én látható például utoljára majd a Netflixen Tarantino egyik remekműve, a Django elszabadul, amelyet sokan a legjobb Tarantino-filmnek mondanak.

A folyamatosan cserélődő tartalom amúgy a tartalomplatformok egyik sajátossága, az is érdekesség, hogy az egyes tartalmak nem egyszerre tűnnek el az egyes országokban, megeshet a licenszek miatt, hogy ami még Magyarországon mondjuk elérhető, az már Németországban vagy a világ más táján már nem, és vica versa is igaz ez a megállapítás.

A Műsoron.hu oldal követi ezeket az utolsó dátumokat, náluk tudtok nézelődni az aktuális lekerülő filmekkel és sorozatokkal kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás