promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős Antónia évtizedes titokról rántotta le a leplet, sosem beszélt még erről a legendás híradós
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erős Antónia eddig sosem beszélt erről.

Erős Antónia már évtizedek óta vezeti a Híradót az RTL Klubon. Az ország egyik legismertebb televíziós személyisége a kezdetek óta Szellő Istvánnal olvassa fel a nap legfontosabb híreit, így aztán a nézők mondhatni nap, mint nap találkozhatnak vele a képernyőn. Ennek ellenére mégsem tudni róla olyan sokat, hiszen magánéletéről nem nagyon szokott beszélni.

Annyit bárki ki tud kutatni az interneten róla, hogy 1997-ben ment feleségül Tóth Lászlóhoz, aki a mai napig a férje. Ikreik, Szonja Mária és Mátyás Iván 2009-ben születtek meg, akik mára tinédzserekké cseperedtek.

Az InStyle nemrég elindította A film, ami meghatároz című rovatát, amit a tavaszi lapszámuk címlapsztárjával, Erős Antóniával kezdtek el. Megkérdezték a híradóst, hogy számára melyik vagy melyek azok a filmek, amik fontosak az életében; természetesen elsősorban magyar filmeket kell megnevezni, de mellette bárki mondhat külföldi produkciót is.

A televíziós eleinte nehéz helyzetben volt, aztán végül egy olyan alkotást nevezett meg, amiből sokszor idéznek akár a férjével, akár a baráti társaságukkal. Elmondása szerint ez a film számos szituációban eszükbe tud jutni, és a maga keserédes humorával a mai napig mosolyt tud csalni az arcukra. Ez a film nem más, mint a Csapd le csacsi.

„Persze nekünk mást jelentenek a 70-es, 80-as évek, de szerintem nagyon sok szempontból ez egy örökérvényű film, és aki ma megnézi, az is érti, még azokat az utalásokat is, amik kifejezetten az akkori rendszernek szóltak. Megemlíteném még a Sörgyári capriccio-t is, ami szintén hasonló humorú, így akár a Csapd le csacsi is lehetne egy cseh film, a férjem pedig rendszeresen visszanézni a Tűz van babámat. Ezek mind ilyen 70-es 80-as évekbeli nagy klasszikusok, amiket rengetegszer láttunk, de sosem tudjuk ezeket megunni”

- magyarázta Erős Antónia, aki nem úgy szokta nézni ezt a filmet, hogy tudatosan elindítja a lejátszóban, hanem ha éppen adják valamelyik csatornán, akkor szívesen megnézi újra.

A Csapd le csacsi egy kiváló filmszatíra Tímár Péter rendezésében, ami az 1989-es Magyarországba kalauzol vissza minket. A produkcióban olyan színészek játszanak, mint Eperjes Károly, Gáspár Sándor, Eszenyi Enikő, Koltai Róbert, Törőcsik Mari, és Szacsvay László.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás