promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván lebőgött az RTL, a TV2-nél már röhögve bonthatják a pezsgőt
Borítókép:  TV2 (via velvet.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába próbálkozott az RTL, a TV2 ellen esélytelen volt a harc.

Amióta csak elindult az RTL (annak idején még RTL Klub néven) és a TV2, azóta tart az ádáz nézettségi verseny. A nézők már megszokhatták az évek, évtizedek alatt, hogy néha annyira eldurvul a versengés, hogy szinte teljesen ugyanolyan műsorokkal támad a két csatorna, az embereknek pedig el kell dönteniük, hogy melyik jobb. Sokáig az RTL volt a nyerő, de az utóbbi időben a TV2 van a trónon – és úgy tűnik, hogy ez még jó ideig így is marad.

Megérkeztek a 22. heti nézettségi adatok, amik alapján a TV2 rendesen maga mögött hagyta az RTL-t, és ez leginkább Kasza Tibi sikerműsorának, a Szerencsekeréknek köszönhető, aminek még azok az adásai is remek nézettséget produkáltak, amik ismétlések voltak – sőt, ezen a héten olyan sokan voltak kíváncsiak a vetélkedőre, hogy minden este azt nézték a legtöbben.

A Szerencsekerék mellett labdába sem rúghatott az RTL-en futó Tippelj és vidd el!, ami minden héten egyre rosszabb számokat produkál – vagyis a nézők egyre kevésbé kíváncsiak Istenes Bence produkciójára, ami a kommentelők többsége szerint összességében inkább irritáló, mint szórakoztató.

Persze a TV2 is tud hibázni, hiszen a celebekkel telezsúfolt Párharcot sem nézték elegen, ráadásul a Pepe című magyar sorozat is elég gyengén muzsikált, szóval érezhető, hogy vannak a húzóműsorok, meg a többi – az RTL-féle A mi kis falunk viszont még mindig sikeres, szóval örülhetnek a pajkaszegi kalandok hűséges rajongói, még mindig nagy az országos érdeklődés a széria iránt.

Aki esetleg még nem látta, az itt megnézheti Dancsó Péter remek és vicces videóját a Tippelj és vidd el!-ről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás