promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a Jurassic Park rémült kislányára? Gyönyörű nő lett belőle, így néz ki most 43 évesen
Borítókép:  youtube.com/All Action (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megmutatjuk, mennyit változott a Jurassic Park sztárja az elmúlt 30 évben.

Kevés olyan nagy hatású film van, mint a Steven Spielberg által rendezett, 1993-as Jurassic Park, hiszen nem csupán hatalmas anyagi-, illetve közönségsikert ért el, de még a dinoszaurusz-lázat is kirobbantotta annak idején. Korszakalkotó alkotásról van szó, ami tele van ikonikus jelenetekkel és alakításokkal – íme egy a sok közül, ahol egy T-Rex támadja meg a kocsiban rekedő kisfiút:

A Jurassic Park talán legfeszültebb jelenetei a két gyerekszínészhez kapcsolódnak, hiszen Steven Spielberg volt olyan kegyetlen, hogy az ő szemszögükből mutatta be, milyen félelmetesek is tudnak lenni a dinoszauruszok. A Lexet alakító kislány, Ariana Richard rémült alakítása örökké beleégett a retinánkba, annyira jól hozta a figurát, akiket őslények terrorizálnak – kár, hogy ezek után mindössze egy maréknyi filmben szerepelt.

Ariana Richards rövid időre ugyan, de feltűnt a Jurassic Park folytatásában is, onnantól kezdve viszont nem igazán kapott nagyobb projekteket, egyre ritkábban láthattuk őt a nagyvásznon – vagyis sajnos nem sikerült befutnia a gigasikert aratott film után.

Ez persze nem azt jelenti, hogy eltűnt, ugyanis elvégezte az egyetemet, ahol művészetet tanult, jelenleg pedig ő az egyik legfelkapottabb amerikai portrékészítő. Állítólag elképesztően  ügyes, ráadásul művész családból származik, szóval mondhatni a vérében volt a tehetség. Ezek alapján kicsit sem kell aggódnunk érte, nem azért nem lett befutott színésznő, mert hátat fordított neki Hollywood, hanem azért, mert inkább a festészetet választotta a színészet helyett.

Így néz ki most, 43 évesen Ariana Richards, aki ráadásul még az idén 30 éves Jurassic Park egyik ikonikus jelenetét is újraalkotta:

@jurassicworld #duet with @Jurassic World A duet 30 years in the making. #JurassicPark30 #Dinosaurs #JurassicPark original sound - Jurassic World

Akit esetleg érdekel még Jurassic Parkos tartalom, annak az alábbi cikkünket ajánljuk, ugyanis van benne egy elég nagy baki a filmből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás