promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan röhejes bakit szúrtak ki a Jurassic Parkban, itt a 30 éves videó, amelyet garantáltan meg akarsz majd nézni
Borítókép:  Profimedia/Jurassic Park (1993)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt a válogatást imádni fogod, elképesztő bakik a legnagyobb filmekből.

Vannak rossz, jó, és nagyon jó filmek, amelyeket van, hogy ezerszer is megnézünk. Utóbbiak esetében pedig igazi imádvarajongás tud kialakulni, így simán megesik az is, hoyg annyiszor látjuk ezeket az alkotásokat, hogy bizony nemcsak a szövegeket, menő dumákat is ikonikus mondatokat tudjuk betéve, hanem bizony már a lelki szemeink előtt peregnek le a film nevezetes jeleneteinek filmkockái is. Akaratlanul is vadásszuk a rengetegszer citált és látott jelentekben a még meglévő újdonságokat is, ilyenek például a filmes bakik.

Ezeket pedig csak akkor vesszük észre, ha már kívülről tudjuk a filmeket is, ám vannak bakivadászok is, akiknek a szemük és a fülük már hozzászokott ahhoz, hogy pontosan hol és mikor kell keresni a bakikat egyes filmekben. Rengeteg baki fordul elő még a legnagyobb költségvetéssel és a leghíresebb színészekkel operáló alkotásokban is, amelyekért Magyarországon is milliók rajonganak.

De vajon ezeket te már kiszúrtad, vagy most látod majd először?

Mostani válogatás a Youtube-on található legjobb videók közül szemezgettünk, ebben például az 1993-as, Jeff Goldblum főszereplésével készült Jurassic Parkból vagy éppen a Rettenthetetlen című nagysikerű történelmi filmből is láthattok csúnyán benézett jeleneteket, amikor pár képkocka erejéig bizony azonnal elszakadunk a valóságtól, mivel kibukkan az, hogy valójában egy filmet nézünk.

Többek között a Gladiátor című alkotásból is jócskán kerültek a videóba bakik, ha nem indul el a cikkbe ágyazva, IDE kattintva megnézhetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás