promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Akkorát bakiztak a Barátok közt forgatásán, hogy még a fal is beszakadt, rég elfeledett videó került elő
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barátok közt bakijai még több évtized távlatából is rendkívül viccesek.

1998-tól egészen 2021-ig futott az RTL Klubon a legendás Barátok közt című sorozat, amiben rengeteg olyan színészt ismerhettünk meg, akik még most is hatalmas sztárnak számítanak. Volt idő, amikor szinte az összes magyar háztartásban felcsendült esténként a széria főcímdala, de az évek, évtizedek alatt csökkent a közönség lelkesedése, ez pedig a nézettségen is látszódott, így a csatorna búcsút intett az alkotásnak.

A Barátok közt hatalmas űrt hagyott maga után, hiszen a hibáival együtt is rendkívül szórakoztató volt, a benne szereplő karakterek pedig szép lassan az életünk részeivé váltak. Mindenki emlékszik még például Berényi Mikire, Magdi anyusra vagy Vili bácsira, minden bizonnyal örökké velünk maradnak azokkal az ikonikus pillanatokkal együtt, amiket a sorozatnak köszönhetünk.

23 év alatt bőven akadtak bakik is a Barátok közt forgatásán, a csatorna pedig a sorozat búcsúztatása közben meg is osztott erről egy rendkívül vicces videót, amiben rengeteg kellemetlen, elrontott jelenetet láthatunk.

A bakiválogatásban láthatjuk, ahogy Berényi András úgy nekimegy Berényi Mikinek, hogy még a fal is beszakad, de Novák Laci megtestesítője, Tihanyi-Tóth Csaba is elárulta, hogy az egyik jelenet forgatásán a levesbe rejtette a szövegét, hogy onnan tudjon lesni – a feszített munkatempó miatt néha megterhelő volt a színészeknek a párbeszédek megtanulása, ezért így segítettek maguknak.

Mindenképp érdemes megnézni ezt a bakivideót azoknak is, akik annak idején nem nézték a Barátok közt című sorozatot, hiszen önmagában is rendkívül humoros, az ember szinte biztos, hogy felnevet ezeken az elrontott jeleneteken:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás