promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered még? Így néz ki 48 évesen a Barátok közt egykori sztárja, akiért magyarok tízezrei rajongtak egykor a tévében
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengetegen imádták a karakterét.

A magyarok legikonikusabb sorozata volt a Barátok közt, amely elképesztő hosszú időn keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt, a szereplők szinte az életünk részévé váltak, hiszen évtizedekig minden nap találkozhattunk velük. Ismertük apró és cseprő dolgaikat, hibáikat és erényüket, és még az is megeshetett simán, hogy bizony megjósoltuk, hogy mit fognak cselekedni majd.

Esetleg ők lesznek a következő etapban a konfliktusok gócforrásai vagy éppen ők fogják továbbmozdítani a cselekményt überpozitív tettükkel? Angyalok és ördögök, néha pedig a kettő laza szimbiózisai, ezek voltak a legikonikusabb szereplők. És persze időnként óriási változások történtek a szériában, nagyon sok szereplőt újrakasztingoltak, megváltoztatták a személyiségüket, vgy éppen végleg kiírták őket a sorozatból. Jó vagy rosszabb sztorikkal, indokokkal.

10 ezer 455 részt élt meg végül az RTL Klubon a sorozat.

És megesett, hogy bizony a széria szereplői házasodtak össze. Deutsch Anita és Kinizsi Ottó románca legendás volt, végül 2004-ben házasodtak össze. A forgatáso találkozta, két lányuk született, Emma és Hanni. Emlékeztek még hogy hívták őket a sorozatban?

Deutsch Anita Szilágyi Andrea karakterét alakította, míg Kinizsi Ottó Balassa Imi bőrébe bújt a forgatások alatt. A sztárpár amúgy volt, hogy beszélt a kapcsolatáról, többek között a Story magazinnak is nyilatkozott az együtt töltött időről Deutsch Anita, aki többek között arról is beszélt, hogy sokszor jöttek már vissaz mélypontokról. Az interjúban elsősorban a kompromisszumkészséget és a türelmet emelte ki, mint nagyon fontos összetevők.

Emlékeztek még Deutch Anitára? Így néz ki most a gyönyörű színésznő, illetve a saját Instagram-oldalán is láthattok róla bűbájos fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás