promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legendás műsort hoz vissza az RTL, milliók kedvence visszatér a képernyőre
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közönségkedvenc műsor visszatér, ezúttal az RTL-re.

Bár a Tippelj és vidd el nem hozta meg a hozzá fűzött reményeket, az RTL nem adja fel, hogy egy olyan műsort küldjön a Szerencsekerék ellen, amivel ismét átvehetik a vezetést a nézettségi versenyben. Meg is találták a módját, és örömmel osztották meg hétfőn a hírt, hogy ők hozzák vissza magyar televíziótörténet legendás vetékedőjét, amiért rajongtak a nézők.

Az Activity óriási sikerrel futott annak idején a TV2-n, ami később Extrém Activity-ként tért vissza a képernyőre. A vetélkedőt Szulák Andrea vezette, aztán a Life TV is műsorra tűzte a formátumot, Ábel Anitával az élen.

Most azonban az RTL közölte Magyarország egyik legnépszerűbb, és a magyar kereskedelmi televíziózás egyik leghosszabban futó társasjátékának visszatérését, amiben hírességek, humoristák, képernyősök, influenszerek fogják összemérni tudásukat.

A műsort a Showder Klub csapata készíti, ráadásul ugyanazzal a stábbal, amely a korábban sikerrel futó szériát is gyártotta.

A vadonatúj adásokban a párok 5 millió forintért küzdenek, a játékokat az alap Activity ihlette, de a produkció mindegyiket megfűszerezte némi őrülettel, nem kevés házibuli hangulattal és nem utolsó sorban rengeteg humorral.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Activity mikortól lesz látható az RTL-en, valamint a műsorvezető kilétét is egyelőre homály fedi, a csatorna viszont elárulta, hogy

az adások felvételei már javában zajlanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás