promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot húzott az RTL, de sokan őrjöngeni fognak miatta
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL olyan hírt közölt a nézőkkel, ami egyszerre örömteli és bosszantó.

A 2023-as év eddig nem az RTL sikerműsoraitól hangos, hiszen bukást bukásra halmoznak. Nemrég indult el Istenes Bence vezetésével a Tippelj és vidd el!, de rövid időn belül be is zuhant a nézettsége, mert a nlzők egyszerűen nem bírták idegekkel az üvöltözős, sikoltozás játékosokat.

Jelenleg egyetlen olyan műsor sincs az RTL-en, ami fel tudná venni a versenyt a TV2-vel, de ez nemsokára talán megtörik. A csatorna ugyanis bejelentette, hogy hamarosan visszatér az egyik közkedvelt produkciójuk, amit már korábban is Sebestyén Balázs vezetett.

A Gyertek át! - A Sztárvetélkedő már eddig is óriási sikernek örvendett, ezért döntöttek úgy, hogy új évadot készítenek belőle. Ezt azonban a legtöbben nem fogják látni, mert kizárólag az RTL+ kínálatában lesz elérhető.

Ez azt jelenti, hogy csak a streamingszolgálató előfizetői tudják majd megnézni az új adásokat.

A június 9-én debütáló 7. évad sem fogja nélkülözni a pikáns humort, a szókimondó sztárvetélkedőben idén is két, négy fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Ebben a szezonban olyan hírességek csapnak majd össze, mint például Curtis, Csonka Pici, Szabados Ági, Tokár Tomi, Frohner Fecó, Schumacher Vanda, Fekete Pákó, Pásztor Anna, Járai Máté, Józan Laci, Mushimbe Dennis, Dombóvári István, Kamarás Norbi, Bárdosi Sanyi, Vadon Jani, Joshi Barath, Megyeri Csilla, Puskás Peti és Hargitai Bea.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás