promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bubu médium a Budapest TV-n rendelt, de egy nyugdíjas élő adásban egészen abszurd dolgot akart tőle
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jövendőmondó Bubu a Budapest TV-n tűnt fel anno, de élő adásban elég különleges pillanatokat élhetett át egy nyugdíjasnak köszönhetően.

A televíziózásnak vannak bizonyos korszakai. Bár a Budapest TV-nek sosem volt a csúcson a nézettsége, de mégis történelminek nevezhetjük az akkori jelenlétét, és mindenki tudott róla. Számtalan bizarr videó van fent jelenleg is YouTube-on, amit a mai generáció szintén elkezdett felfedezni magának.

Bár a Budapest TV-n akadtak érdekes beszélgetések, de a célközönség nagyobb része inkább csak agyzsibbasztásra használta. Kiszel Tünde mellett az egyik nagy sztár Fehér Anettka volt, aki bár nagy nézettségnövekedést nem tudott elérni, de feltette a csatornát a térképre a botrányaival. Ehhez még társultak a betelefonáló trollok.

Egyszer Anettka betelefonálós műsorában az egyik hívó azt mondta, hogy a műsorvezető már hasonlít az Uhrin Benedekhez, vagyis annyira rossz, hogy már nézni kell. Aztán megérkezett az a fiatal, aki egy hatalmas szellentéssel fejtette ki a véleményét.

Anettka természetesen kultikus figurája volt a Budapest TV-nek, de különböző médiumok is dolgoztak a csatornánál, akik élő adásban igyekeztek megmondani a jövőt.

Ezt már nevezhetjük egy jóval aranyosabb bakinak is. Itt a telejósdában éppen Bubu médium volt reflektorfényben, akit felhívott egy nyugdíjas. Ő persze nem arra volt kíváncsi, mi fog vele történni később, és mire kellene figyelnie, hanem inkább valami nótát kért volna.

A hívó nyugdíjas valószínűleg nagyon unatkozhatott, mivel amint rájött, hogy nem tudja lekérni a hosszú fekete haj című klasszikust, megpróbált Bubuval másképp kommunikálni, és egy jót beszélgetni. Sajnos rossz kérdéssel folytatta, így a Budapest TV inkább bontotta a vonalat.

Bubu médium később hozzátette, hogy ha nem hívják fel telefonon most azonnal, akkor büntetésből énekelni fog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás