promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indiana Jones szerelme 71 évesen is megdobogtatja a szívünket, így néz ki most a gyönyörű Karen Allen
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő most is aktív, de elvileg sajnos nem láthatjuk őt Indiana Jones utolsó kalandjában.

1981-ben hatalmas erővel robbant be a mozikba az első Indiana Jones film, Az elveszett frigyláda fosztogatói, ami egy jóképű kalandorról szól, aki a nácik előtt akarja megtalálni a legendás kincset. A misszió közben találkozik a régi szerelmével, Marionnal, akivel ismét egymásba habarodnak, majd együtt próbálják elérni, hogy ne kerüljön rossz kezekbe a felbecsülhetetlen értékű, rejtélyes lelet – egy izgalmas, humoros, romantikus alkotásról van szó, amit méltán tekinthetünk klasszikusnak.

A film ötlete George Lucas fejéből pattant ki, a rendező pedig a zseniális Steven Spielberg volt. Harrison Fordnál nem is találhattak volna karizmatikusabb főszereplőt, tökéletesen illett hozzá Karen Allen is, akit szinte egy csapásra kikiáltottak Hollywood egyik legszebb színésznőjének – valóban mély nyomot hagyott maga után a közönségben, nem véletlenül tért vissza a széria 2008-ban bemutatott 4. részében is.

Karen Allent a pályafutása során olyan sikerekben láthattuk, mint például a Csillagember, A grund, Party zóna vagy a Szellemes karácsony, de egy ideig csak kisebb szerepeket vállalt, hogy elég időt tölthessen a fiával – akiből amúgy elismert séf lett felnőtt korára.

Az évek alatt a kamerák mögött is kipróbálta magát a színésznő, ráadásul annyira megszerette a kötögetést, hogy egy saját textil céget is alapított – de leginkább a színpadon érzi magát otthon.

Karen Allen jelenleg 71 éves, és most is aktív, évente általában feltűnik egy-egy alkotásban. Legutóbb az A Stage of Twilight című drámában tűnt fel, és olyan remek alakítást nyújtott benne, hogy még díjat is nyert. Az emberek szinte a csodájára járnak, hogy a híresség még mindig milyen jól néz ki, ugyanolyan csinos és kedves mosolyú, mint a '80-as években – nagy kár, hogy az IMDb-n szereplő stáblista alapján nem láthatjuk őt az Indiana Jones hamarosan érkező utolsó részében.

Így néz ki manapság Karen Allen:

Itt pedig megnézhetünk egy videót, hogyan is változott a kinézete az utóbbi évtizedekben, egészen 2021-ig:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás