promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés Suhajda Szilárd halála miatt, változik a program
Borítókép:  Facebook/Hóhatár - a Mozgásvilág hegymászó hírei
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendkívüli műsorváltozás lesz több tv-csatornán is a hegymászó halála miatt.

Suhajda Szilárd halála sokakat megrázott. A hegmászó tragédiája miatt több televíziós csatorna is rendkívüli műsorváltozást jelentett be, ami teljesen felborítja a hétvégi programot.

Az RTL már korábban közölte, hogy június 4-én, vasárnap este egy új műsorrenddel fognak jelentkezni. 19 órától változatlanul a Cobra 11 - A film lesz műsoron, amit 21 órától egy egészen friss magyar film fog követni.

Idén 10 éve, hogy a Mount Everest első magyar meghódítója, Erőss Zsolt és Kiss Péter eltűnt a Himalájában. Akkor az egész ország aggódva figyelte a híreket, csakúgy, mint most Suhajda Szilárd miatt. Nemrég mutatták be a mozikban Csoma Sándor megrázó alkotását, a Magasságok és mélységek-et, ami Erőss Zsolt felesége szemszögéből ábrázolja a 2013-as eseményeket, és megmutatja, hogy lehetséges megbékélni a tudattal, hogy a férj már soha nem tér haza.

A lélekfacsaró filmben Pál Emőke alakítja a főszerepet, míg Erőss Zsoltot Trill Zsolt játssza.


Nem sokkal később a TV2 is műsorváltozást jelentett be, de hogy ne legyen ütközés a két vezető csatorna megemlékezéses filmvetítése között, ezért ők a szombat estét variálták meg.

Június 3-án, a Tények Plusz után mégsem Az ötödik elem című Bruce Willis-filmet láthatjuk, hanem az Everest-et, ami szintén megtörtént eseményeken alapszik. 1996-ban több hegymászó is életét vesztette a hegyen, miután egy szörnyű hóvihar pusztított. Ebben az ugyancsak nehéz alkotásban azt nézhetjük végig, hogy az ember hogyan próbál megküzdeni az akadályokkal, és mi mindent tesznek meg a túlélés érdekében.

A film főszerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Jason Clarke, Josh Brolin, Sam Worthington, Jake Gyllenhaal, Keira Knightley, Emily Watson, Martin Henderson és Michael Kelly látható.

Az Everest 20 órakor fog kezdődni szombat este a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás