promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Régóta várt hírt kaptak a Vodafone-osok, egyik szolgáltató sem vezette be ezt eddig
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vodafone elsőként vezette ezt be az ügyfeleinek.

Bár nagyon sok panasz érkezik a Vodafone televíziós-, és internetes szolgáltatására, most olyan bejelentést tettek, aminek biztos örülni fognak az ügyfelek. A hazai telekommunikációs szolgáltatók közül ugyanis elsőként a Vodafone Magyarország előfizetői nézhetik nagyképernyőn az RTL+ streaming platform mindhárom csomagjának kínálatát.

A Vodafone ügyfelei a készülék segítségével közvetlenül érik el az RTL+ streaming szolgáltatás csomagok szerinti teljes kínálatát, így akár az exkluzív, kifejezetten a platformra gyártott tartalmakat, valamint számos népszerű RTL-es sorozat és reality legújabb epizódjait, aktuális, vagy akár korábbi évadait is.

A Vodafone Magyarország Vodafone TV médiaboxszal rendelkező ügyfelei a készüléken lévő alkalmazás segítségével közvetlenül érhetik el és a televízió képernyőjén tekinthetik meg az RTL+ streaming platform RTL+ Light, RTL+ Active, valamint az RTL+ prémium, előfizetős csomagjainak teljes kínálatát.

Ráadásul az RTL+ Active csomagban sok tartalom már díjfizetés nélkül is megnézhető. Elérhető A sors könyvei című telenovella összes epizódja, a Showder Klub minden korábbi évada, de még a Pasik című klasszikus szituációs komédia, amiben Gálvölgyi János, Hernádi Judit, és Bajor Imre játszott.


Az RTL+ Active csomagban számos tematikus mappa folyamatosan frissülő tartalmai közül válogathatnak a felhasználók, amelyek az RTL+ Light csomagjában nem elérhetők: ilyen a gyereknek szóló meséket kínáló Gyereksarok, valamint a History Play, amely díjnyertes dokumentumfilmek és prémium szórakoztató ismeretterjesztő reality-k kínálatát nyújtja az érdeklődőknek.

További erénye az RTL+ Active-nak a Light csomaggal szemben, hogy a műsorok hosszabb ideig elérhetőek és a legtöbb tartalom FullHD minőségben is élvezhető. Arról nem beszélve, hogy az RTL+ Active felületén jóval kevesebb a reklám, ami lássuk be, igen jó dolog, hiszen nem kell végignézni 3 kéretlen reklámot, mielőtt elindulna a videó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás