promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dolph Lundgren öccse még nála is nagyobb, így néz ki a svéd izomkolosszus jóképű testvére
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen hihetetlen, de nem Dolph Lundgren a legnagyobb a családjában.

Dolph Lundgren a '80-as, '90-es évek egyik meghatározó akcióhőse, aki mellett még a szétgyúrt Sylvester Stallone is aprónak tűnt a Rocky 4-ben. A svéd izomkolosszus az 1,96 méteres magasságával szó szerint a legnagyobb filmsztárok közé tartozik, de sajnos mostanában van egy igazán komoly gondja, ugyanis kiderült, hogy 8 éve rákos – viszont most olyan kezelést kap, amitől elvileg hamarosan meggyógyulhat.

A 65 éves filmsztár a betegsége ellenére is aktívan színészkedik, nagyon sok filmben szerepel, de persze megtanulta, hogy a családja legfontosabb, elég időt kell szánnia a szeretteire. Nagyon szereti a lányait és a menyasszonyát, ráadásul még az exfeleségével is megbékéltek, szóval igyekszik elkerülni a feszültséget az életében – sőt, még van neki egy szerető öcsikéje is, akivel nagyon jó a kapcsolatuk.

Dolph Lundgren öccsét Johannak hívják, és akármennyire hihetetlen, magasabb, mint a világsztár – sőt, egyesek szerint még sármosabb is nála, ez pedig már duplán hihetetlen.

Nem sokat lehet tudni a civil életet élő Johan Lundgrenről, csupán annyit, hogy rendszeresen tartják a kapcsolatot a testvérével, és időnként ő is megfordul a színész Instagram oldalán, ahol minden egyes feltűnésével eléri, hogy a kommentelők rögtön odaírják a poszthoz, hogy mennyire hasonlítanak, illetve mennyire fura, hogy van valaki, aki még Dolph Lundgrennél is magasabb.

Bizonyos szögből valóban olyan, mintha Dolph és Johan ikertestvérek lennének, és erről most bárki meggyőződhet – így néz ki Dolph Lundgren öccse, Johan Lundgren:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás