promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli változás a magyarok kedvenc csatornáján, emiatt borul az egész este
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jelentős változás lesz az ország legnézettebb csatornáján.

A TV2 jelenleg is birtokolja az ország legnézettebb televíziós csatornája vándorcímet, de ez talán napokon belül meg fog változni. Az RTL és a TV2 állandó cicaharcában ismét változás állhat be, hiszen elindult az Istenes Bence vezetésével készült Tippelj és vidd el!, amitől azt várja a csatorna, hogy maga mögé utasítja a Szerencsekereket.

Való igaz, hogy Kasza Tibiékre most szemmel láthatóan ráuntak a nézők - 200 ezer nézőt veszített a 4. évadban -, de nem is az ordibálós, sikoltozós, ugrálós majomparádé fogja megmenteni az RTL-t, hiszen a visszajelzések alapján úgy tűnik, a magyarok 5 percet sem bírnak ki a Tippelj és vidd el!-ből.

Ettől függetlenül nem árt, ha a TV2 résen van, hiszen az RTL bármikor visszaveheti a vezetést a nézettségi háborúban. Jelenleg egyik vezető kereskedelmi csatornának sincs olyan hétvégi műsora, ami kimagasló számokat produkálhatna, az RTL-en egyedül A mi kis falunk képes a hátán elvinni a szombatot, míg vasárnap esténként a Pepe 2. évadát láthatják a nézők.

Ezzel a sorozattal kapcsolatban a TV2 egy rendkívüli műsorváltozást jelentett be, ugyanis a pünkösdi hosszú hétvégén, május 28-án dupla epizódot fognak vetíteni.

A hivatalos műsorújság szerint jövő vasárnap 18:55-kor fog kezdődni a sorozat 2. évadának 7. része, majd 20 órától rögtön jön a 8. epizód is. Emiatt a 2022-es év egyik legjobb magyar vígjátéka, a Nyugati nyaralás későbbre tolódik, 21 órától lesz látható.

Az ember azt gondolná, hogy a TV2 csak a Pünkösd miatt jelentett be műsorváltozást, de egy héttel később,

június 4-én ugyanúgy dupla epizódot fognak sugározni.

A TV2 tehát a saját sorozatával akarja erősíteni az ünnepi hosszú hétvégét, ezzel szemben az RTL amerikai filmeket (Nyúl Péter, Micsoda nő) fog vetíteni. Pünkösdhétfőn is csak az RTL fog változtatni a hagyományos műsorrendjén: a Tippelj és vidd el! után filmet fog adni, a TV2-n viszont ugyanúgy a Szerencsekerék és a Párharc lesz terítéken, mint egy átlagos hétköznapon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás