promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered még? Így néz ki 67 évesen az Életrevalók sztárja, a Phillipet alakító Francois Cluzet
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a Philippet játsszó színész. ​

2011 nagy év volt a moziban, ekkor jelent meg például a világ egyik legkedveltebb francia filmje is, amely az Életrevalók nevet kapta Magyarországon. A film elképesztő siker lett, százmilliók imádták világszerte, és azonnal szinte kultikus státuszba emelkedett. A főszerepben többek között a később nemzetközi karriert is építő Omar Sy, illetve a zseniális Francois Cluzet. A film rövid időn belül szinte megbabonázta a világot, és mindenki egymásnak ajánlgatta, hogy bizony ez azaz alkotás, amit azonnal meg kell, hogy nézz, merthogy ez több mint film, ez maga az élet, olyan apró iránymutatásokkal, amelyeket máshol nem kaphatsz meg ilyen laza és mégis nagyon szigorú formában.

A sztori amúgy valós eseményeken alapul. Később pedig érkezett egy amerikai feldolgozása is, ám a remake már nem aratott akkora sikert, mint az eredeti francia alkotás, amelyet a mai napig mindenki fel tud eleveníteni, pedig az amerikai változatban igazi színésznagyágyúk szerepeltek, többek között a Braking Bad-del színészfejedelem-státuszba emelkedő Bryan Cranston, illetve Kevin Hart.

De a 2011-es film ekkorra már olyan kultfilm lett, amelyet soha nem fog elfelejteni az emberiség.

Philippe és Driss története a humoron keresztül szól egymás tiszteletéről és az elfogadásról, amelyet nagyon is az őszinteség kapcsol egybe. Francois Cluzet egy igazi francia színész nagyágyú, aki rengeteg színház szerepben is feltűnik, de nagysikerű nemzetközi produkciókban is gyakorta visszatérő színész. Olyan filmek kapcsolódnak a nevéhez, mint többek között az Apró kis hazugságok, a Senkinek egy szót se! vagy éppen a Veszedelmes vonzódás.

Így néz ki most 67 évesen a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás