promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fel tudod ismerni még? Így néz ki 69 évesen a csodaszép szőke James Bond-lány, Kim Basinger
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kim Basinger 1983-ban, azaz 40 évvel ezelőtt játszotta el a titkosügynök mellett a főszerepet.

A 007-es ügynök kalandjai már több mint 20 rész óta tartanak, összesen 25 rész készült el a legjóképűbb és legbátrabb angol titkosügynök kalandjaiból. Sok szavazás született amúgy már azzal kapcsolatban is, hogy ki mégis a legjóképűbb 007-es ügynök. A szavazások pedig általában arra lyukadnak ki, hogy bizony a nemrégiben 70. életévét betöltő Pierce Brosnan érdemli ki ezt a címet, bár a többiek is vészesen közel loholnak utána a lajstromokban.

És mégis melyik színésznőt tartják az interneten fellelhető listák a legszebbnek?

A neten fellelhető listák általában Izabella Scorupco-t vagy az első Bond-lányt, a bikinidivatot a világmindenségbe behozó Ursula Andress-t teszik az első helyre. De sok szavazás szerint például Halle Berry volt mindegyik díva közül a legszebb.

De emlékeztek-e mégis Kim Basingerre, aki pontosan 40 évvel ezelőtt, az 1983-ban bemutatott Soha ne mondd, hogy soha elnevezésű James Bond-filmepizódban szerepelt, és dobogtatta meg a világon a mozinézők millióinak szívét. Amúgy ez a James Bond-film hivatalosan nem része a kánonnak, így nincs is benne a 25 előbb már említett filmben. James Bond szerepében a legendás Sean Connery, és ez volt az első igazán nagy szerepe a legendás szépségű Kim Basingernek is, aki utána elképesztően nagy és híres filmekbenszerepelt majd karrierje során.

De nemcsak ez az egy érdekesség van a filmmel kapcsolatban, hanem az is, hogy szerepel benne a Mephistoval óriási ismertséget bezsebelő Klaus Maria Brandauer is, illetve a filmet magát a Star Wars-unverzum talán legjobb filmjének rendezője, A Birodalom visszavág rendezője, Irvin Kershner rendezte.

Így néz ki most Kim Basinger, aki Domino Petachit alakította az alkotásban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás