promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered? Így néz ki 59 évesen az Üvöltő szelek természetes szépségű filmcsillaga, Juliette Binoche semmit sem változott 30 év alatt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Johnny Depp fejét is elcsavarta, egy producer pedig letámadta a természetes szépségű Juliette Binoche-t, aki nemsokára 60 éves lesz.

Juliette Binoche 18 évesen kapta meg első epizódszerepét egy független filmben, a Liberty Belle-ben, majd az utána következő 5 évben próbálta beindítani színészi karrierjét, mellette pedig eladóként és festménymodellként keresett plusz pénzt.

Az első nagy áttörésére 24 éves koráig kellett várnia, amikor szerepet kapott Philip Kaufman A lét elviselhetetlen könnyűsége című alkotásában. Szakmai elismertséget ez azonban még nem hozott neki, de a lengyel Krzysztof Kieslowski Három szín-trilógiájának Kék című része óriási ugródeszka volt a számára, hiszen ezért az alakításárt kapta meg első César-díját, az Európa Filmdíjat, és a Velencei Filmfesztivál legjobb női főszereplőjének járó díjat is (Juliette Binoche öt César-díjat kapott eddig pályafutása során).

Pályája csúcsa kétségkívül a 90-es években volt, hiszen ebben az időszakban játszott az Üvöltő szelek-ben, majd Az angol beteg-ben - mindkét filmben Ralph Fiennes volt a partnere. Utóbbiért vehette át a francia filmcsillag az Oscar-díjat. 3 évvel később ismét jelölték az Aranyszoborra a Csokoládé-ban nyújtott alakításáért, de akkor Julia Roberts-nek ítélték oda a díjat az Erin Brockovich miatt. A Csokoládé-ban Juliette Binoche Johnny Deppel együtt szerepelt, és a mai napig ezt tekintik a francia színésznő egyik legjobb filmjének.

Jelenleg ő a francia filmtörténet legjobb fizetett színésznője, szépségéhez pedig nem férhet kétség.


Juliette Binoche valóban egy természetes szépség, akin nem látszanak meg az öregedés jelei, közel a hatvanhoz, még 59 évesen is ugyanúgy néz ki, mint 30 évvel ezelőtt az Üvöltő szelek-ben. Akárcsak Sophie Marceau, Binoche is számos alkalommal vállalt be meztelen jelenetet a filmjeiben, emiatt pedig volt olyan producer, aki azt hitte, hogy könnyű préda.

A filmcsillag egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy az első vetkőzős jelenete után meghívást kapott egy partira a producer házába, ahol aztán csak ők ketten voltak, majd a férfi egyből letámadta, és megtapogatta a melleit. Szerencsére nem történt erőszak, a színésznő határozott fellépésének köszönhetően a rámenős producer azonnal meghátrált.

Így néz ki most 59 évesen a világhírű francia sztár:

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás