promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átszűrődött egy kis fény a falon, a nő szinte sokkot kapott, amikor a szomszéd elmondta az igazságot az új házukról
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyolc hónapja lakott ott a család, amikor a szomszéd átjött, hogy elmondjon valami érdekeset.

 Szinte már futószalagon jönnek a TikTok-on azok a történetek, amikor családok vagy éppen frissen az új ingatlanba költöző emberek azon kapják magukat, hogy valamit mintha az előző tulajok nem mondtak volna el. Esetleg nem mutattak volna be, nem került volna szóba. Megesik az ilyen, ám legtöbbször talán olyan kis "csibésségekről" lehet szó, minthogy a felújítás nem épp úgy történt, mint arról korábban meséltek a régi tulajok, és ebből kifolyólag újabb felújítás kell majd.

Ám aközösségi médiában nem ilyen problémákról esik szó általában, hanem arról, hogy konkrét házrészeket a föld alatt, esetleg kisebb rejtett szobákat, vagy netalán beépítetlen és elzárt tereket találnak egyesek. És a TikTok-on megéri ezekről mesélni, mivel a közönséget, a felhasználókat nagyon is érdeklik. Az ausztrál Kidspot által közölt történetben a szomszéd jött át hónapokkal később a frissen odaköltözőkhöz,

hogy elmondja, bizony a háznak nem minden zugát ismerik.

Heather Benge, amikor megtudta ezt, szinte azonnal sokkot kapott, merthogy a szomszéd úgy mondta, ez a tér nem is olyan kicsi, hanem nagyon is tágas, mégis el van dugva a szemük elől. Végül egy kis fényfoszlány is segített megtalálni az ajtót, amely gondosan egy szekrény mögé volt rejtve.

A szobában amúgy ásványvizeket, konzerveket és száraz ételeket találtak, mintha valaki a túlélésre készült volna, egy katasztrófa vagy világváge után világra. Az új tulajok azt gyanítják, hogy az előzőek angol kifejezéssel élve "prepperek" voltak, olyan emberek, akik készültek a kataklizmára, és rendesen fel is szerelkeztek, ha esetleg hosszú időt kéne átvészelni a házban, elbújva.

Az óriási szobát amúgy végül tárolóvá alakították át:

@heatherbenge PART 2 of us finding a secret room in our house 8 months after we moved in thanks to a tip from our neighbor… #secretroom #fypシ original sound - Heather Benge
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás