promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley bugyija eltűnik a testéről, kimaxolja a férfiak fantáziáját a legújabb képein
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley oltári jól játszik ezekkel a képekkel.

Elizabeth Hurley a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, akinek az egyik legjobb filmje a Bájkeverő, amelyben a zseniális Brendan Fraserrel nyújtanak felejthetetlen játékot, és ez a játék szó többszörösen is igaz a filmre, hiszen a színésznő végig játszik Brendannal. Elizabeth Hurley manapság is rengeteg filmben megfordul, több alkotás, ami a nevéhez kötődik már az új világ keretei között a Netflixre készült.

Az 57 éves színésznő az utóbbi időszakban ugyan egyre több alkotásban fordul meg, ennek ellenére azt ezt megelőző években csak nagyon kevés filmben és sorozatban láthattuk őt, többet nem is mutattak be Magyarországon. Ettől függetlenül nem volt eltűnve sosem, amiről ma ismeretes, és általában ezzel van tele az internet is, hogy Elizabeth Hurley csodálatos bikiniket mutogat a saját Instagram-oldalán. Sokan azonban arról megfeledkeznek, hogy bizony ez a dolog nem egészen l'art pour l'art, hiszen nagyon sok darabban a saját keze munkája is benne van.

Ő tervezi ezeket, és természetesen neki is állnak a legjobban.

Korábban amúgy már nagyon sok újság és magazin próbálta kipuhatolni, hogy mégis hogy tudja megőrizni a csúcsformáját a csinos színésznő, de a legtöbben csak az ajtóig jutottak, Elizabeth például olyanokat mondott, hogy minde reggel két bögre forró vízzel kezdi a napot, vagy hogy mindig a helyi zöldségeket részesíti előnyben, illetve azt is hozzátette, hogy általában az 50-50 elvét vallja, és ha eszik valamit, akkor annak a fele mindig zöldség vagy gyümölcs.

Íme egy elképesztően játékos friss fotó a színésznőről, ahol tényleg olyan, mint eltűntetné a fehérneműjét, főleg a második képen, ha húztok egyet jobbra a galériában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás