promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totális ledöbbenés Amerikában: magyarul borították fel az élő adást az egyik leghíresebb beszélgetős műsorban, Jimmy Fallonnál rappelt egy szupersztár
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még egy-egy híradóba is bekerült az előadás, annyira imádták a produkciót az USÁ-ban.​ Persze csak jó értelemben lehet beszélni bármiféle műsor megborításáról is.

Gyakran okoznak váratlan meglepetést élő adásban sztárok, akik nem az anyanyelvükön szólalnak meg, hanem egy másik, akár kisebb nemzet nyelvén kezdenek el beszélni, ritkább esetben énekelni, és nagyon ritka esetben pedig rappelni. Volt-e már példa, hogy Amerikában élő adásban kezdedjen el magyarul rappelni egy A-kategóriás világsztár? Azt gonolnátok, hogy nem, ilyen még sosem történt.

Auz igazság azonban az, hogy igen.

Megtörtént és közben nem ki feltűnést keltett a produkció a legendás és rajongott Jimmy Fallon műsorában. A szenzációs előadás elkövetője pedig Kate McKinnon volt még 2018-ban. A színésző annyira imádta ezt a produkciót, míg Magyarországon volt, hogy egyszerűen megtanulta, sőt, úgy megtanulta, hogy még elő is tudta adni hazájában, amikor valami meghökkentőt és váratlant lehetett húzni. Több oldal is beszámolt róla még nagyon régen Magyarországon is, többek között a comment.blog.hu is, ám biztos vannak olyanok, akik lemaradtak erről a parádés előadásról.

Kate McKinnon neve lehet, hogy nem ismerős így elsőre, de igazi csúcsprodukciókban szerepelt, többek között A szellemírtók egyik új remakejében, a hamarosan bemutatásra kerülő Barbie című filmben is láthatjuk majd, illetve korábban Magyarországon is forgatott A kém, aki dobott engem című alkotást, és ekkor találkozott a magyar nyelvvel, ami megtetszett neki. A színésznő magyartanára amúgy a sofőrje, Erik volt, és az Animal Cannibals Yózsefváros című számából adott elő egy rövid számot.

Elárulta azt is, hogy sokáig tatott, míg megtanulta a szöveget, amúgy a műsor elképesztő sikert aratott, több reggeli híradóban is hozták a hihetetlen képsorokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás