promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rambo szerelme 64 évesen is csodaszép, így néz ki most Julia Nickson
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone teljesen megváltoztatta a színésznő életét.

John Rambo a legikonikusabb akcióhős, Sylvester Stallone igazán mély nyomot hagyott maga után ezzel a figurával. Magyarországon is rengetegen imádják a Rambo-szériát, főleg az 1985-ben bemutatott második részét, ami sokak szerint minden idők egyik legjobb akciófilmje, amibe ráadásul még egy egészen megható jelenetet is sikerült belerakniuk a készítőknek – máig több ezer magyar rajongó szemébe csal könnyeket, mikor lelövik az alkotásban Rambo szerelmét:

Rambo mindent elsöprő haragja akkor szabadul el igazán a nagy sikerű filmben, mikor egy romantikus csók után pár másodperccel meghal Co, a gyönyörű nő, akivel hősünk új életet akart kezdeni a küldetés után. A karaktert Julia Nickson alakította, akinek a Rambo 2 volt az első mozifilmje, utána pedig rendesen felkapták őt Hollywoodban – vagyis Sylvester Stallone egy csapásra megváltoztatta a színésznő életét.

Julia Nickson volt a '80-as, '90-es évek egyik legfoglalkoztatottabb amerikai-ázsiai színésznője, olyan alkotásokban szerepelt a Rambo 2 mellett, mint például a Kelet könnye, vagy A bajnok és a kölyök, de láthattuk őt a Chuck Norris-féle Walker, a texasi kopó és a Tom Selleck-féle Magnum több epizódjában is.

Julia Nickson egy ideig szüneteltette a színészkedést, miután megszületett a kislánya, hogy elég időt tudjon vele tölteni, de utána ismét elmerült az ajánlatokban és sok-sok szerepet vállalt.

A Rambo 2 miatt amúgy két Arany Málna díjra is jelölték Julia Nicksont, ami valószínűleg nem esett jól neki, hiszen ott a legrosszabbakat díjazzák, de végül egyik kategóriában sem győzedelmeskedett – Sylvester Stallone viszont igen, ráadásul többször is, és ez magára a filmre is igaz.

Manapság is színészkedik a jelenleg 64 éves Julia Nickson, de már nem annyira aktív. A rajongói egészen hihetetlennek tartják, hogy most is mennyire szép, és erről most bárki meggyőződhet – így néz ki mostanság a Rambo 2 színésznője:

Ebben a cikkünkben pedig eláruljuk, hogy Sylvester Stallone melyik saját filmjét gondolja a legrosszabbnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás