promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Giganagy kiakadást okozott az RTL, óriási bukás lesz a csatorna legújabb szuperprodukciója?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyaroknak már most nem tetszik az RTL legújabb műsora, pedig még el sem indult.

A televíziós csatornák folyamatosan versenyeznek a nézők kegyeiért, mostanában pedig úgy tűnik, hogy leginkább a TV2 jön ki győztesen ebből a versenyből, pedig nagyon sokáig az RTL volt a befutó. A TV2-nek nagyon bevált például, hogy sok-sok év után újra elővette a Szerencsekerék című műsort, ugyanis a közönség új kedvence lett Kasza Tibiék produkciója, amit rengetegen néznek minden hétköznap este.

Persze az RTL nem adja fel a harcot, ugyanis a minap bejelentésre került, hogy ősszel elindul a The Voice című tehetségkutató műsor, aminek Istenes Bence lesz a műsorvezetője, és már a zsűritagok (vagyis ebben az esetben a coachok) is megvannak: Curtis, Manuel, Trokán Nóri és Miklósa Erika – de rengeteg embernek egyáltalán nem tetszik ez a felhozatal, felháborodott kommentek árasztották el az internetet.

Mondhatni tömeges kiakadást okozott az RTL azzal, hogy két rappert is berakott a The Voice coachai közé, ráadásul Manuel mindössze 22 éves, és sokak szerint még nem tett le annyit az asztalra, hogy ilyen műsorban szerepeljen – az is hatalmas csalódást keltett az emberekben, hogy nem Király Viktor az egyik coach, mivel ő szerepelt annak idején az amerikai The Voice-ban.

Az RTL Instagram oldalát rendesen ellepték a posztnál a negatív hozzászólások: egyesek szerint vicc az egész műsor, mások meg egyes coachok előélete miatt vannak kiakadva, és már most leszögezték, hogy biztosan nem fogják nézni.

Ez nem éppen biztató a csatorna számára, hiszen ősszel a The Voice lesz az egyik húzóműsor, ami átveszi az X-Faktor helyét, de persze könnyen lehet, hogy a gyűlöletcunami csak azt jelzi, hogy rengetegen fogják nézni a műsort különböző okoknál fogva – pár hónap múlva kiderül, hogy jól döntött-e az RTL, vagy sem.

Itt lehet megnézni a The Voice coachait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás