promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegtépő baki a Szerencsekerék-ben, ilyen égés ritkán van a tévében
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdemes megnézni Kasza Tibi arcát, mikör rájön az orbitális hibára.

Visszatért a Szerencsekerék, Kasza Tibi pedig továbbra is elemében van, hiszen megállás nélkül szórja a poénokat, és hajtja előre a TV2 egyik legnépszerűbb műsorának szekerét. Természetesen az új évadban is a szórakozásé, az izgalmas feladványoké és a különleges sztárvendégeké a főszerep, de persze mindig mindent lesöpör az asztalról, ha valaki hatalmasat hibázik – és ez most is így történt.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Kautzky Armand volt a sztárvendég, de mégis ellopta a show-t egy Gábor nevű, szakállas versenyző, aki szinte megszólalásig hasonlított a Másnaposok sztárjára. A játékos igazán mély nyomot hagyott maga után a nézőkben, de sajnos nem azzal, hogy gigantikus pénzösszeget vitt haza, hanem valami jóval kellemetlenebb dologgal.

Gábor éppen egy ingyen magánhangzóért vállalt plusz feladatot, ami ebben az esetben a mutogatás volt. Kasza Tibinek kellett szavak nélkül elmutogatnia egy szót, ami szerinte a „hangutazás” volt. A műsorvezető el is jutott a hang szóig, de utána teljesen elakadt, nagyon csalódott is volt emiatt – egészen addig, amíg rá nem jött a kártyát magához véve, hogy a feladvány nem „hangutazás”, hanem valójában „hangutánzás” volt.

Úgy tűnik, hogy Gábor izgalmában rosszul olvasta, vagy félreértette a feladványt, ezért azt nem megfelelő módon mutogatta el. Ilyen idegtépő baki talán még sosem volt a magyar televíziózásban, nem véletlenül lehetett látni Kasza Tibi arcán is a kiakadást.

A versenyző amúgy eljutott a nagy végjátékig, de végül nem járt sikerrel – ettől függetlenül minden bizonnyal sikerült pár mókás pillanatot okoznia a közönségnek.

Itt lehet megtekinteni a Szerencsekerék kellemetlen jelenetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás