promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli műsorváltozás: a Szerencsekerék is érintett, erről minden nézőnek tudnia kell
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre jobb, ha felkészülnek a Szerencsekerék nézői is.

Volt idő, mikor az RTL nevetve verte a nézettségi versenyben a TV2-t, de úgy tűnik, hogy az utóbbi hónapokban fordult a kocka. A Kasza Tibi-féle, több év után feltámasztott Szerencsekerék felülmúlta a várakozásokat, elképesztően sokan nézik, és úgy tűnik, hogy a TV2 hétvégi műsorai is sokszor jóval több embert csábítanak a képernyők elé, mint a konkurencia kínálata – de persze ez bármikor változhat, csak a közönségen múlik.

Sok magyar estéjét teszi boldogabbá és vidámabbá az ezen a héten visszatért Szerencsekerék, ez pedig leginkább Kasza Tibi humorának, az izgalmas feladványoknak, illetve a sztárvendégeknek köszönhető, mindig akadnak szórakoztató pillanatok. A TV2 most viszont kicsit megbolygatja a dolgokat, ugyanis jövő héttől műsorváltozás lesz, ez pedig a Szerencsekereket is nagyban érinti – de nyugalom, nem kell aggódniuk a nézőknek, hiszen jó hírről van szó.

Kiderült, hogy jövő héttől, vagyis május 1-től a Szerencsekerék ugyanúgy 19:50-től lesz látható a TV2 képernyőjén, de az adások a reklámokkal együtt 20 perccel hosszabbak lesznek, ez pedig egy kicsit megkavarja az esti műsorrendet – viszont a rajongók örülhetnek, hiszen így elvileg egy kicsit többet kapnak a kedvencükből, Kasza Tibi is jobban kibontakozhat majd.

A Szerencsekerék megduzzadt adásai után a Till Attila-féle Ütős ötös a szokásos 21:20 helyett 21:40-től indul, de mivel a műsor május 5-én, pénteken véget ér, így ez a változás nem sokáig érinti a nézőket. Viszont a csúszás az Újratervezés ismétléseire is kihat, mivel azok jövő héttől 23 órától kerülnek terítékre, és nem az eddigi 22:40-től – ezekre érdemes felkészülnie a magyar közönségnek, a hétvégén pedig egyelőre úgy tűnik, hogy nem lesz műsorváltozás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás