promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbitális baki a Szerencsekerék-ben? Hibás feladványt kaphatott a döntőben a játékos
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A játékos teljesen leblokkolt a feladvány láttán. Tényleg baki csúszott a műsorba?

A Szerencsekerék 4. évadánál azt vettük észre, hogy jóval kevesebb negatív véleményt fogalmaznak meg a nézők az adások után, mint korábban. Sokaknak feltűnt, hogy Kasza Tibi visszafogott lett a poénokat illetően, és ez egyelőre szimpatikus is az embereknek. Ezek után valószínűleg sajnálnák, ha otthagyná a műsort, de a legutóbbi adás elején nagyon úgy tűnt, hogy szakmaváltáson gondolkozik.

A műsorvezető ugyanis belekóstolt a bartenderkedésbe, hiszen az egyik civil játékos is ezt tanulja. Kasza Tibinek annyira megtetszett ez a szakma, hogy most komolyan fenáll a veszélye annak, hogy otthagyja a Szerencsekereket; persze előbb meg kell tanulnia, hogy kapjon el egy műanyag üveget.


A csütörtöki adásban Gömöri András Máté volt a sztárjátékos, akit az RTL nézői a Keresztanyu-ból ismerhetnek. Végül nem ő jutott be a fődíj játékba, hanem a bartendernek készülő hölgy, akit még Kasza Tibi is megnézne bikiniben.

A játékos szép összeget gyűjtött össze, de kénytelen volt mindet otthagyni, mert annyira leblokkolt az utolsó feladványnál, hogy esélye sem volt megfejteni. Egyetlen vígasza az volt, hogy a műsorvezető sem tudta volna a helyes megfejtést, de a nézők hamar rájöttek. Sőt, volt olyan, aki azt mondta, hogy hibás volt a feladvány témamegjelölése.

„Labdarúgásban játékvezető van, ezért ez egy nagy szerkesztői baki volt. Új feladványt kellett volna adni”

Egy másik kommentelő rávilágított arra a tényre, hogy mind a nézők, mind a riporterek bírónak nevezik a játékvezetőket, ráadásul a "les..."-ből már lehetett következtetni arra, hogy nem büntetőbíróról van szó. Mire a bakit kiszúró néző így reagált:

„A les a megfejtésben volt, így arra nem lehetett következtetni. 2 milliós feladványnál nem lehet arra hivatkozni, hogy a szurkolók hogyan hívják a játékvezetőt. A Szerencsekerék játékvezetője sem bíró”

Szerintetek is szerkesztői baki volt ez a feladvány?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás