promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Harrynek és Vilmosnak döbbenetes jövőt jósolt egy mindentudó kecske
Borítókép:  cosmopolitan
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a sors várhat a brit királyi testvérpárra a közeljövőben. 

Közeledik Károly megkoronázásnak nagy napja, és a brit királyi család szinte minden napra szolgáltat magáról valami pikáns információt a publikum számára. A Harry és Vilmos közti jelenlegi családi viszony enyhén szólva nem felhőtlen, de vajon ez így marad a jövőben is a testvérek közt?

Erre keresik a választ a britek, mégpedig egy kecskével. Igen, jól olvastad. Egy kecskével.

A jóstehetségű kecskét Billynek hívják és tarot kártyákból mondja meg a jövőt. 

A médium kecske tulajdonosa, Sue Zacharias állatidomár, és azt mondja, hogy a nagyanyjának volt egy "adottsága", és az 1940-es években a háborús feleségek számára olvasott a teafüvekből, mielőtt továbbadta volna a jövendőmondás örökségét Sue-nak. Sue nagymamája még egy barátjától kapta Billyt - aki akkora, mint egy shetlandi póni-, amikor előző kecskéje, aki szintén értett a jósláshoz, elpusztult.

Ahhoz, hogy Billyt rávegye a jóslásra, Sue megkéri a hozzá érkező vendégeket, hogy üljenek le mellé, és helyezzék magukat kényelembe, lazuljanak el. Majd Billy a szájával kiválaszt egy tarot-kártyát.

A múltban már látszott, hogy Billy látnoki képességei beigazolódnak, miután 2019-ben megjósolta, hogy egy ügyfél megházasodik és családot alapít - mielőtt ez az illető 2022-ben feleségével és kisbabájával valóban visszatért volna családos emberként.

III. Károly király koronázása előtt Billyt megkérték, hogy tudasson látomásokat a királyi család jövőjéről, valamint arról, hogy a földönkívüliek valaha is kapcsolatba lépnek-e a Földdel.

"Az emberek eljönnek, és először megsimogatják őt, meg kell nyugodniuk. Ő a szájával választ egy kártyát. Ez gyakran hihetetlenül pontos. Az előző kecskémmel is tarot-olvasást végeztem, és amikor meghalt, Billy vette át a stafétabotot. Nagyon népszerű, amikor az emberek meglátják, el sem hiszik, hogy ő egy jövendőmondó kecske. Leülnek, megsimogatják, és ő megmondja nekik a jóslatot. Nagy élő show-kat adunk, olyanok vagyunk, mint egy mesemondókból álló csoport. Olyan ez itt, mint egy fesztivál és egy farm"

- magyarázta Sue. És, hogy mi a helyzet Harry és Vilmos békülésével?

Billy határozottan megjósolta, hogy nem lesz boldog újraegyesülés a testvérek között.

Bár a kecskének pár percbe telt, mire eldöntötte, hogy Harry és Vilmos nem fog kibékülni, azt is megjósolta, hogy Meghan és Harry házasok maradnak, amikor arról kérdezték, hogy elválnak-e.

Sue szerint a hagyományos tarot paklik tartalmazhatnak sötét témákat, beleértve a Halál kártyát, az Ördögöt és az Akasztott embert - de mivel Sue munkája családbarát, és gyerekeknek is tart felolvasásokat, állatos illusztrációjú kártyákat használ.

"A hagyományos tarot kártyák egy kicsit ijesztőnek tűnhetnek az olyan kártyákkal, mint az Akasztott ember. Szeretném, ha az emberek kényelmesen éreznék magukat, ezért inkább állatos tarotkártyákat használunk. Miután az illető egy ideig simogatta a kecskét, ráteszi a kezét a kártyapaklira, és kiválasztja, melyiket érzi helyesnek - vagy Billy választja ki helyettük. Az emberek megnyugszanak, amikor megsimogatják Billyt, olyan, mint egy megvilágosodás. Egy mély zónába kerülnek."

A látnok kecske Sir Keir Starmer jövőjét is megjósolta, aki szerinte lemarad a miniszterelnöki székről - jelezve, hogy a toryk újabb ciklusba lépnek be.

És amikor megkérdezték a jóslatát arról is, hogy az idegenek valaha is kapcsolatba lépnek-e a Földdel, Billy úgy döntött, hogy nem ez van elrendelve - írja a Daily Star. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás