promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bődületes méret: Nicolas Cage 33 éves fia kétszer akkora, mint a faterja, de az arcuk félelmetesen hasonló
Borítókép:  ©Buena Vista Pictures/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismered Weston Coppolát? Elképesztően hasonlít Nick Cage-re.

A Magyarországon is bitang nagy népszerűségnek örvendő Nicolas Cage, a Nemzet aranya sztárja, elképesztően sok szerepben lépett már elénk az elmúlt évtizedekben, mindent eljátszott, csúcsfilmektől a rosszakig nagyon sok szerepben tűnt fel, és szinte az összes zsánert kipörgette már. Legutóbb pedig a Renfield című filmben olyan könnyedén és nagyszerűen hozta Drakula szerepét, hogy azt nézni is öröm. A film most is megy a mozikban, és rendre jó visszajelzéseket kap a kritikusoktól.

Egy ilyen reneszánsz embernek csupán reneszánsz fiai lehetnek? Igen, a legidősebb, Weston Cage Coppola pedig a művészet mellett egy igazi lázadó is, aki nagyrészt az apjára ütött, megjelenésében viszont olyan extravagáns néha, mint Marilyn Manson. A fiúra nézve hirtelen azon kezd el járni az agyunk, hogy ő valójában egy Nicolas Cage-be ojtott Jason Momoa, vagy éppen fordítva? Nehéz megmondani, de ha már az egyik igaz,

akkor nagyon jól leírtuk, hogy a fiú hogyan is néz ki valójában.

Weston 1990-ben született, zenész, és az interneten rengeteg fura sztrit lehet róla olvasni, például verekedésekről. 2011-ben például arról cikkeztek az újságok, hogy öszeverekedett nyilvános helyen a saját személyi edzőjével, az ok pedig nem volt akármi, egyszerűen annyira prózai volt, hogy szinte hihetetlen, annyi történt, hogy nem engedték neki azt rendelni, amit szeretett volna.

A fiú amúgy a zenélés mellett számtalan filmben is szerepelt, többször pedig a faterjával is feltűnt egy-egy mozifilmben. Amúgy nagyon sokszor jelennek meg közösen is a nyilvánosság előtt Nicolas-szal, és akkor tényleg úgy tűnnek, mint két tojás, persze fenntartásokkal, de a hasonlóság tényleg szemetszúró.

Így néz ki Weston Cage Coppola:

Itt pedig a D-Day című filmben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás