promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
35 éves megtermett férfi lett a Hatodik érzék cuki gyerekszínészéből, Haley Joel Osmentből
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékszel még a Hatodik érzék kölyökszínészére, Haley Joel Osmentre?

Haley Joel Osment a kilencvenes években az egyik legtöbbet a filmvásznon szereplő gyerekszínész volt,  aki akkoriban már nézett filmeket, valamelyik csúcsprodukcióban találkozhatott vele. Talán minden alkotás közül legismertebb a Hatodik érzék című filmben tett jelenléte, ahol bizony ő volt az egyik főszereplő, és nagyon jól alakította a szerepét Bruce Willis mellett. A film a kilencvenes években az egyik legjobb thriller volt, milliók féltek megnézni, a végén lévő duplacsavar pedig azóta is filmtörténeti fordulópont, és helye van a legnagyobb csattanók lajstromában is.

Joel szerepelt még többek között a Forrest Gump című alkotásban is, ahol a főszereplő gyermekét játszotta el a mozivásznon. Színkronszínész és színházi előadásokban is játszik, illetve nagyon közkedvelt filmje még az A.I. - Mesterséges értelem is, amely 2001-ben forgott.

A Hatodik érzéket 1999-ben mutatták be, azóta eltelt közel 25 év, Joel pedig elképesztően megváltozott, talán a manapság róla készült képek alapján már el sem tudnán kképzelni, hogy egykor ő tűnt fel Bruce Willis mellett a legendás filmben. A karrierje kezdete pedig egy IKEA-beli látogatáshoz kötődik, még a kilencvenes évek elején itt iratkozott fel egy olyan listára, ahol gyermekszínészeket kerestek, be is hívták egy-egy maghallgatásra, és hát, zajos sikert aratott.

Rengeteg szereplés kötődik a nevéhez, Whoopy Goldberg és Gérard Depardieu mellett is feltűnt több alkotásban is, illetve az HBO Szilícum-völgy című szériájában is visszatérő színész, aki így néz ki ma:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás