promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi Emilio valódi, teljes neve? A magyar énekesről ezt sokan nem tudják
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem tudják az énekes igazi nevét.

Szóval az egyáltalán nem újdonság, hogy valaki művésznéven lesz országosan híres vagy éppen világhírű, hiszen ez trend. Nagyon sokszor azonban eltér az igazi név és a művésznév egymástól, rengeteg alkalommal nem is arról van szó, hogy az egyik következik a másikból, és amikor az eredetit halljuk, igazából nem is tudjuk, hogy kiről van szó.

Számos világtörténelmi példa lebeghet a szemeink előtt ezzel kapcsolatban. Ha most csak két nagyon híreset kellene előhoznunk, akkor az első Az Óz a csodák csodájában elképesztő alakítást nyújtó, bár a forgatások után rendkívül sok függőséget magáénak tudható Judy Garland lenne, akinek az igazi neve amúgy Frances Etel Gumm volt,

tehát 1922. június 10-én ezzel a névvel látta meg a napvilágot a világhírű színésznő.

És Marilyn Monroe-nak tudjátok például, hogy mi volt az eredeti neve? A színésznő az elmúlt időszakban nagyon nagy reflektroféynt kapott ismét a róla készült sorozat miatt, amelyet a Netflixen mutattak be, és amelynek a főszereplője a legendásan gyönyörű szépségű Ana de Armas. A film amúgy nagy siker volt, bár a kritikusokat megosztotta az egyes események ábrázolása miatt.

Marilyn Monroe eredeti neve amúgy úgy hangzott, hogy Norma Jeane Mortenson.

De a magyar sztárvilágban is megszokott a művésunevek adása, korábbi cikkeinkben már többször is szóba kerültek ezek a művésznevek, illetve az igazi nevek, amelyekről viszont már kevesebbszer lehet hallani.

De mi a teljes neve Emilionak, a rajongott magyar énekesnek?

Emilio teljes neve Jellinek Emil Rudolf.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás