promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Családi dráma Schwarzeneggeréknél: Arnold teljesen kiakadt a lányára
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger nagyot nézett, mikor megtudta, hogy a lánya már nem szűz, és CIA-ügynök.

Tudjátok, mi jelent a FUBAR? Nem biztos, hogy hallottatok már róla. Ez igazából egy rövidítés, az angol Fucked Up Beyond All Repair vagy Fucked Up Beyond All Recognition-ból áll össze, amit szolídabban úgy lehetne magyarra lefordítani, hogy jóvátehetetlenül elrontva.

Ezt a rövidítést ma már külön kifejezésként használják, a második világháborús katonai szlengből került át a köznyelvbe. Magyarországon leginkább a hacker szlengből ismert, ahol eredeti jelentésén kívül a foo, bar, és baz változónevek (olyan nevek, amiket példaprogramokban használnak közelebbről meg nem határozott célú változók elnevezésére - a szerk.) ihletője volt.

Most ezen a címen kerül bemutatásra Arnold Schwarzenegger sorozata, amiben egy visszavonult CIA-ügynököt játszik. Azonban egy fontos feladat miatt újra megkeresik, és ezalatt a küldetés alatt szembesül azzal, hogy a lánya is titokban a CIA-nak dolgozik. Rájönnek, hogy egész kapcsolatuk hazugság volt, és valójában egyáltalán nem ismerik egymást. Most azonban kénytelenek együtt dolgozni.

A FUBAR május 25-én debütál majd a Netflixen, a magyar feliratos előzeteséből pedig kiderül, hogy ez egy olyan látványos, akcióval és humorral fűszerezett Schwarzi-produktum lesz, ami az univerzális családi dinamika témáját vizsgálja a kémek világában.


De nem ez az egyetlen alkotás, ami májusban érkezik a streamingszolgáltatóra. A hónap egyik legjobban várt produkcióra az Anya, amiben Jennifer Lopez egy veszedelmes ellenfelek elől menekülő bérgyilkost játszik, aki kénytelen felhagyni a rejtőzködéssel, hogy megvédje évekkel ezelőtt elhagyott lányát.

Úgy látszik a május egy családcentrikus hónap lesz a Netflixen, ráadásul az Anya stílusosan nem sokkal anyák napja után fog debütálni, ami ebben az évben 7-ére esik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás