promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angyalarcú szívtipró? Így néz ki Liam Neeson brutáljóképű fia, a 27 éves Micheál
Borítókép:  (C)Briarcliff Entertainment/Marlowe(2023)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liam Neeson fia egy brutáljóképű manus.

Liam Neesont senkinek nem kell bemutatni Magyarországon, mindenki ismeri őt régről, meg az újabb időkből is. De valószínűleg az Elrabolva trilógia az a filmsorozat az, amelyben nagyon sok ember számára feliratkozott a mentális térképre a színész. Pedig az erdetileg William john Neeson néven született északír színész már ezt megelőzően is elképesztő csúcsprodukciókhoz adta a nevét.

A Baljós árnyak még lehet, hogy többeknek beugrik, de vajon a Rob Roy vagy éppen a Schindler listája is megvan-e mindenkinek?

Liam Neeson szomorú életet tudhat magának, hiszen imádott feleségét nagyon korán elveszítette, még 2009-ben, pedig a házaspárnak két gyönyörű fia is született. 1995-ben Micheál, majd  Daniel Jackson. A fiúkról amúgy nincs agyon sok kép a közösségi médiában, hiszen apjuk igyekezte óvni őket a népszerűségtől. Bár Micheált utóbb már nem kellett, hiszen szülei útjára lépett, és színész lett.

Érdekesség, hogy Micheál együtt játszott már 2018-ban Natalie Portman-nel a Vox Lux című filmben is, pedig ekkor még csak 22 éves volt. Ebben a filmben amúgy Natalie Portmant egy beképzelt popdíva szerepében láthatjuk, és bizony nagyon jól áll neki ez a szerep. A Dermesztő hajsza című alkotásban is feltűnik, és ami nagyon menő, hogy ebben a filmben együtt játszik édesapjával.

Így néz ki a 27 éves színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás