promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex sokkolta rajongóit: Az X-Faktor mentora nagyhajú, stréberként mosolyog a kamerába
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az anyja sem ismerne rá ByeAlexre, teljesen átalakult egy videó kedvéért.

ByeAlex egy igazi kaméleon. Régebben szemüveges, sapkás hobo fazonnal, ma pedig már-már Boy George-ra hajazó extrém bőrdzsekikben és színes frizurákban jelenik meg legtöbbször. Az énekes igazán szókimondó, sokszor nyers stílusa elnyerte a rajongói tetszését, videói milliós megtekintettségűek, pedig az ő zenészpályája sem indult könnyen.

Számos kritkát kapott annak idején az Eurovízióra is kijutott "Kedvesem" egyszerűségéért, és sokak szerint nem is jó énekes, de mégis mindenhol ott van. Évekig ült az X-Faktor mentorpultjában is, és sok zenésznek segített már elindulni a zenei pályán. Saját zenekarával, a ByeAlex és a Sleppel járja a fesztiválokat, de közreműködéseket is lehet tőle rendszeresen hallani. A Fonogram-díjas dalszerző, producer kijelentette, hogy ha lett volna idén X-Faktor idén már nem ült volna a zsűriben, 6 év után, úgy érzi belefásult a feladatba. De nála sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. 

ByeAlexre az utóbbi időben magánéletében is rátalált a szerencse, és modell szerelmével, Benjaminával alkotnak vállaltan egy párt. Byealexet lehet utálni, vagy éppen szeretni, de az biztos, hogy szinte egy magyart sem hagy hidegen. Szinte mindenkinek van valamilyen véleménye róla. Alex közben a zenékkel sem áll le, és ebben is a megújulás elvét követi, ezért sem untak még rá a fanok. 

Most az Instagramjára töltött fel enyhén szólva meglepő képeket, melyet először látva mi sem ismertünk rá. Eminens jófiúként, kötött mellényben, stréber szemüvegben fotózta magát, és a képkehez fűzött kommentárjaiból kiderül, hogy a tőle szokatlan stílus az új klipjéhez, a Csokko"-hoz kell. ByeAlex barátnője is látható lesz a klipben, akivel a fotók tanúsága szerint összeöltöztek a videóban is. 

A rajongói máris izgatottan várják az új klipet, már csak azért is, hogy ezzel a külsővel lássák a zenészt. Ilyesmi kommenteket írtak a képei mellé:

"Mint egy pályakezdő filozófiatanár."

"Az Avason ülnek ilyenek a posta melletti padon."

"Na, ez jobb, nekem tetszik, kis pornós."

"Besenyő Pista bácsi! Hàt maga normális?"

"Örült tudós … Albert fia"

-írták furcsa külsejéről a kommentelők. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás