promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egyik zenekar burkoltan nekiment ByeAlexnek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A New Level Empire inkább megköszönte, hogy felléphettek a Bánki-tónál.

Nagy balhé alakult ki ByeAlex körül, aki technikai okokra hivatkozva lemondott egy koncertet Bánkban. Természetesen ezt bármelyik előadó megteheti, ha úgy érzi, hogy a szervezők nem biztosították neki a megfelelő feltételeket.

Aztán érkezett a kommentcunami, amiben a rajongók többsége elkezdte kiosztani a zenészt.

ByeAlex nem igazán szokott ezekre reagálni, de egy másik posztban megtette.

„Azt hiszem tartok ott, hogy ha már odaviszem a cuccaimat, a stábomat, a zenekaromat, és a dalaimat, akkor elvárhatom azt is, hogy ne b*sszanak át, mert pontosan azért vagyok ilyen amilyen, mert én nem csak magammal szemben de a közönségemmel szemben is maximalista vagyok!”

- írta az előadó, akit rengetegen kritizáltak a hozzáállása miatt.

Az egyik topkommentben azt hozták fel, hogy New Level Empire bezzeg meg tudta tartani a fellépését. A zenekar frontembere, Zola később megköszönte a lehetőséget, és burkoltan üzent is Alexnek.

„Ilyen helyen időt tölteni. Ilyen helyen zenélni. Ilyen környezetben együtt bulizni a közönséggel. Aki nem vágyik erre, az nem normális. Elképesztően szerencsések lehetünk, hogy nekünk ez időnként megadatik. Tegnap este átélhettük. Nagyon hálásak vagyunk a bánki közönségnek, hogy velünk voltak Minket sem a háttér, sem a muskátli, sem a színpad, sem az emberek nem zavartak... KÖSZÖNJÜK”

- közölte az énekes.

Azt már döntsétek el ti, hogy erre a balhéra burkoltan reagálni egy másik csapat részéről mennyire etikus.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás