promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erősen beszólt a közönség ByeAlexnek, de vajon tényleg ő a hibás?
Borítókép:  RTL offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szervezők is bocsánatot kértek az elmaradt ByeAlex koncert miatt.

Nehéz volt a zenekaroknak, nehéz volt a szervezőknek, mert egy hatalmas járvány után kellett gyorsan észbe kapni, hogy ezen a nyáron színvonalas mini-fesztiválokkal tudják becsábítani a közönséget egy kis bulizásra.

Bánkon olyan előadók léptek fel mostanában, mint Malek Andrea, a Swing à la Django, vagy Elza Valle és az Afrocando.

Most szombaton egy kis populárisabb anyag, a New Level Empire, valamint a ByeAlex és a Slepp koncertje volt betervezve, de utóbbi nem állt színpadra, amiért a szervezők elnézést is kértek.

„Őszintén sajnáljuk, hogy az aug.21-i ByeAlex koncert elmaradt. Az előadóval kötött szerződés szerinti feltételek közül (ezek a fellépés körülményeire vonatkoztak) sajnos volt néhány, amelyet objektív okok miatt nem tudunk teljesíteni. A bánki színpad - bár különleges és varázslatos - nem átalakítható. Mi, a szervezők hiába próbáltunk az utolsó pillanatig eleget tenni az előadó kéréseinek, sem az igyekezetünk, sem az összegyűlt kb. 2000 néző várakozása és szeretete nem volt elég ahhoz, hogy a koncertet megtartsa”

- írták a közleményben.

Természetesen nem itt akadtak ki a rajongók, hanem ByeAlex Facebook-oldalán, ahol az előadó is elnézést kért:

„Ne haragudjatok, hogy lemondtuk a mai koncertet, de sajnos technikai körülmények nem voltak megfelelőek számunkra ahhoz, hogy abban a minőségben és szellemben játszhassunk nektek, ahogy az a magunktól is elvárt feltételeinknek eleget tesz! Reméljük valamikor pótolhatunk, mert nagyon vártuk!”

A topkommentek között az egyik rajongó kifejtette, hogy ByeAlex legalább annyit megtehetett volna, hogy kiáll a közönség elé bejelenteni a helyzetet, vagy csak lemegy fotózkodni a közönséggel.

Egy másik kommentelő Tóth Andi koncertjét hozta fel pozitív példaként:

„Hmmm... Pár éve Tóth Gabi is fellépett egy rendezvényen, direkt nem írok várost.Igazán tényleg szar volt a technika, Gabi nem hallotta a zenészeit, mi nem hallottuk őt, elment a hang, stb. Gabi először szólt a hangosítás miatt, mondta, hogy ő ezt így nem fogja végig szenvedni. Lement a színpadról, majd pár perc múlva bejött a tömegbe mikrofonnal a kezében, és kérte a zenészeit, hogy játszanak. Hallgatta, hogy hol hallatszik a legjobban, amikor megtalálta, akkor kiszólt a rendezőknek, hogy na, ide hozzanak neki gyorsan egy asztalt. Majd felállt egy asztalra, és a maradék négy- öt számot onnan nyomta el. Csodálatos élmény volt, és én azóta Tóth Gabit annyira szeretem. Mert nem hagyta cserben az embereket, mert oda tette magát. Imádtam. Szomorúan olvasom ezt a posztot. Jó, hogy idén kihagytunk....”

Sokan persze azon akadtak ki, hogy a New Level Empire szerényebb körülmények között is meg tudta tartani a fellépését.

Azt természetesen továbbra is az adott előadó, vagy csapat dönti el, hogy olyan helyzetben, amikor a szervezők nem tudják biztosítani a banda által kért minimális feltételeket, akkor színpadra állnak-e.

ByeAlex nem akart az árnyékba húzódni, és vasárnap délután azonnal reagált is a közönség kritikájára. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás