promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Harrison Ford magyar hangja, aki kísértetiesen hasonlít az Indiana Jones sztárjára
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy Harrison Ford kinyitja a száját, rögtön Csernák János hangja szólal meg a magyarok fejében.

A jelenleg 80 éves Harrison Ford egy igazi élő legenda, aki a Star Wars-széria Han Solójaként, illetve Indiana Jonesként is maradandót alkotott. Ő minden idők egyik legnagyobb, legismertebb filmsztárja, akit Magyarországon is rengetegen imádnak, hiszen számtalan remek filmet hozott nekünk az utóbbi évtizedekben – aki szeretné tesztelni a tudását a világsztár filmjeivel kapcsolatban, annak ajánljuk az alábbi kvízünket:

A magyar közönség persze leginkább szinkronnal élvezi Harrison Ford alkotásait, így a legtöbben Csernák János hangját hallják, amikor egy filmben megszólal a világhírű színész. Ők ketten már szinte szétválaszthatatlanok, hiszen már a Star Wars-, illetve az Indiana Jones-szériában is ő szinkronizálta az Oscar-jelölt hírességet, szóval rengetegszer kölcsönözte a különleges hangját.

Az elismert színész és szinkronszínész, a Spektrum hangjaként is ismert Csernák János már 70 éves, és nemcsak Harrison Ford szinte állandó szinkronhangja, hanem többek között Liam Neesoné is, hiszen őt is rengetegszer megszólaltatta magyarul az utóbbi években, évtizedekben – sőt, sokak szerint Csernák János még kísértetiesen hasonlít is Harrison Fordra, hiszen bizonyos szögből olyan, mintha ikertestvérek lennének.

Megnyugodhatnak a rajongók, ugyanis az Indiana Jones-széria ötödik, és egyben utolsó részében, a június 29-én érkező Indiana Jones és a sors tárcsája című filmben is Csernák János lesz Harrison Ford hangja, szóval nem kell aggódni.

Így néz ki Harrison Ford magyar hangja, Csernák János:

Itt pedig az látható, ahogy Han Solo verset szaval Csernák János hangján – a végén egy apró káromkodással:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás