promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsbombázóból idősödő hölgy: így néz ki 58 évesen Monica Bellucci, akiért magyarok százezrei vannak oda a mai napig
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Monica Belluccit manapság már kevesebb filmben láthatjuk, 58 éves már a világsztár.

Monica Bellucci a világ egyik leghíresebb színésze, Magyarországon elsősorban a Visszafordíthatatlan című kísérleti filmből, A passioból vagy éppen az Asterix és Obelix című alkotásból ismerjük. Az olasz színésznő pedig a kezdetek kezdetén még ügyvéd szeretett volna lenni, be is iratkozott az egyetemre, és hogy előteremtse a pénzt a tanulmányaihoz, modellkedni kezdett.

A nyolcvanas években már Milánóba költözött, a világ egyik divatfővárosába, itt pedig már a legnagyobb márkákkal dolgozott együtt, mint például a Dolce & Gabbana. Az ELLE címlapját is megjárta. A kilencvenes években már színésznőként is ismerték, a Drakula című alkotásban nyújtott alakítása nagyon híressé tette 1992-ben.

Játszott a Mátrix-filmekben is, A farkasok szövetséges című alkotásban is. Hamarosan pedig Hollywood is imádta őt, így nagyon sokat válogathatott a szerepek között. 2004-ben A passió című alkotásban, amely abban az évben az egyik legnézettebb alkotás volt a mozikban, és Mel Gibson filmje volt, ő alakította Mária Magdolnát, amely az egyik csúcsszerep volt az alkotásban. Bár sok támadást is kapott azért, hogy ő kapta ezt a szerepet.

Az utóbbi időben arról lehetet nagyon sokat olvasni, hogy a színésznő összejött a legendás rendezővel, Tim Burtonnal. A pár sokáig nem mutatkozott együtt, próbálták titkolni a kapcsolatukat, végül azonban lebuktatták őket. Így pedig megszületett egy újabb álompár  a filmgyárban.

Így néz ki most Monica Bellucci:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás